Bios!!!!

yahya_kot

New member
Reaction score
0
BİOS ayarlarında bazı değişiklikler yapıyorum ve kaydedip çıktıktan sonra pc açılırken kaydettiğim ayarlarla açılıyor fakat pc nin 2. açılışında bu kaydettiğim ayarlar sıfırlanıyor. kaydettiğim ayarların süreklilik arz etmesi için nasıl bir yol izlemeliyim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. yardımcı olan ve olmaya çalışan arkadaşlara şimdiden TEŞEKKÜRLER......

teşekkür.........

TEŞEKKÜR edebileceğim biri yok mu yani bu konuda koskoskocaman sitede aaaaa!!!!!!!!!!11

arkadaşım bilgisayarda anakartın üzereinde bir adet pil var onu alıp değiştir büyük ihtimal o pil bitmiş ve biosa yaptığın ayarlar pil hafızasını tutamadığı için siliniyor.

bende bi an öyle düşündüm fakat bios pilinde problem olsa pc nin saatinde de bir problem olması gerekmezmiydi???

aynı olay benimde başıma gelmişti bir kaç gün içinde saat'te sıfırlanacak ve her açılışta tarih - saat bilgileri girmeye başlıycaksın :)

Sorun Bios Pilinde. Yenisi ile değiştirdiğinde sorunun ortadan kalktığını göreceksin.

Bios Pilinde kardes onu degiştir sölemişler zaten sorun çözülmüştür belkide.

en yakın zamanda değişecem bios pilini. ilginize tekrar teşekkürlerrrrrrrrrrrrr

bios pilini değiştim fakat yine aynı problem devam ediyor. işlemciyi cıkartıp başka bi ana karta takmıştım o zamandan beri F1 ve F2 hatası veriyor. onun la bi alakası olabiirmi ki???

pili yeniledim ve bios u resetledim yinede olmadı... hala hata veriyor ama!!! bios u güncellemedim birtek oda cözüm olurmu net bilmiyorum....

bıos pilin zayıflamış olabilir bi ihtimal

bios pilinde sıkıntı yok çünkü yeni değiştim. güncelleme noktasında nasıl bir yol izleyeceğim hususunda yardımcı olabilirseniz sevinirim. asus p4p800 es anakartım

Geri