BIOS sifresi yardm

hunkarus

New member
Reaction score
0
geecen biosa sifre koymustum kaldirmak icin bir aptalliklik yaptim iki kere entrer tusuna basip ciktim sonra bilgisayar acilir acilmaz benden sifre istior ne denediysem olmadi internetteki butun back door sifreleri yazdim bana misin demedi laptopu actim fakat bur turlu pilini bulamadim bu lanet laptopu laptopun resimleri asagida markasi sony vaio vgn nw21jf/2 ankartain modelini tam bilmiorum ama ustunde Hannstar J Mw 6 yazior
p0110101444.jpg
[/URL][/IMG]

Bazı laptoplardaki şifreden kurtulmak için lehim işi yapman gerekir.
Çünkü Şifre bilgisi bir atmel çipe yazılır.
Hafızam yanıltmıyorsa IBM ve Sony firmaları bu metodu kullanıyor.
Servise görürmekten başka bildiğim çıkaryol yok diyecem orda da direk anakartı değiştirirler.
Belki istanbuldaki laptop tamircileri bu işden anlar.
Şifrenin yazılı olduğu çipi bulabilsen bile dediğim gibi lehim işi yapman gerek :(

kardeş uğraşma lehimle falan benimde başıma geldi hiren boot cd indir kur içinde sorununu çözecek araçlar var cdden boot et ve kır şifreni bu kadar

kardeş uğraşma lehimle falan benimde başıma geldi hiren boot cd indir kur içinde sorununu çözecek araçlar var cdden boot et ve kır şifreni bu kadar

kardes onu yaptim fakat cd acilmadan once soruyor sifreyi daha bilgisayari acar acmaz soruor sifreyiki hic bir sey yapmaa sansim olmuor birde su resimdeki benim bios pilim olabilirmi

Bios pili o değil yolladığın resimlerde de göremedim.
Belki anakartın öbür tarafındadır.
ama bence umutlanma. :( pili söküp biosu resetlesen de şifre muhtemelen biosa yazılmıyor.

Geri