Bingol valisi ve emnİyet muduru tutuklanmalidir..!

ahmetayfun

New member
Reaction score
0
Bismillahirrahmanirrahim...

Allahım... senin rızan için, vatan savunması için şehit olan tüm polis ve askerlerimize rahmet eyle...

Allahım... vatan millet düşmanlarını ve yönetmekten aciz idarecileri kahreyle...

Amin...

evet arkadaşlar bildiğiniz gibi afyonkarahisar'da ki patlamadan sonra bir binbaşı "taksirle ölüme sebebiyet vermekten" tutuklandı

bugün bingöl'de ki hain saldırıda polis arkadaşları dolmuş bozması bir minübüs ile dış göreve yollayan emniyet müdürü ile oluru veren valinin tutuklanan binbaşı'dan ne farkı var!!! hatta bence daha fazla tutuklanmayı haketmişlerdir...

artık emniyet bütçesini babalarının parası gibi harcayıp polisin teçhizatına ve güvenliğini sağlayacak yeniliklere harcamayanları görmemiz gerekiyor...

evet Bingöl valisi ve emniyet müdürü tutuklanmalıdır...

bu artık bir başsağlığı dilemekle, kınayıp lanetlemekle geçiştirilemeyecek kadar önemli bir hal almıştır...

intihar eden memurun arkasından "zaten psikolojik sorunları vardı" diyerek olaydan sıyrılan, şehit cenazelerinin ardından "personelimi kaybettim içim yanıyor" diyerek görevini yaptığını zanneden bu zevatların titreyip kendine gelecekleri yoktur. o halde titretmek bizlere düşmektedir... kanunlar çerçevesinde ne yapılabilir emniyet müdürü ile vali hakkında şehit ve yaralı yakınları nasıl bir adli yol izleyebilir bunların araştırılarak artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını göstermemiz gerekir diye düşünüyorum ve son olarak tekrar edeiyorum;

BİNGÖL VALİSİ VE EMNİYET MÜDÜRÜ TUTUKLANMALIDIR...!

boşversene.sivil dikta rejimi bunu asla yapmaz.ödüllendirir hatta

boşversene.sivil dikta rejimi bunu asla yapmaz.ödüllendirir hatta

değerli arkadaşım;

İÇ ANADOLU YADA BATIDAN gelip sivas sınırlarından geçip doğuya herhangi bir sevkiyat (personel yada mühimmat) yapıldığı zaman sivas'ta yanına mutlaka eskort aracı verilir güvenlik açısından.

sen tutmuşun bingöl gibi sıkıntılı bi ilde kötü bi magirus mudur nedir minibüsle o kadar çocuğu tek başlarına olaya yolluyorsun....!

DÜŞÜNDÜRÜCÜ Bİ DURUM...!

Geri