snrylmz03
New member
- Reaction score
- 0
Bindiği dalı kesen adam Ertuğrul Sağlam
Bizim haftabaşı sohbetlerinde altını çizerek şunu söyledim: " Başkan Yıldırım Demirören ile
menajer Engin, taktiği ve takımın 11'ini belirliyor. Kuyruğunu dik tutmak
uğruna Sağlam istifa ederse şaşırmam. " Benim bu görüşüme başkan Demirören
sustu. Menajer de sustu. Yani dediler ki "Kazım Kanat'ın görüşü doğru."
Peki kim cevap verdi? Bu satırların yazarının koruyup kolladığı ve tam destek verdiği Ertuğrul Sağlam. Üstelik cevap verme şekli hakaret oldu. Sağlam dedi ki: " Beşiktaş'ı karıştırmak ve şampiyonluğa giden takımın uyumunu bozmak isteyen kişi bunları yazıyor."
Sağlam'a iki cevabım var;
A-Benim o görüşümü çok dikkatli okusaydın; başarısızlıktaki asıl suçlunun senin olmadığını anlattığımı anlardın. Onu bile anlamadın. Yazık!
B-8-0'lık Liverpool rezaletinden sonra yere düşmüş olan seni ve takımını ayağa kaldırıp ' Bu takım şampiyon olacak' diye yazan ve sana tek destek veren yazar da bendim. Onu bile anlamadın.
Şimdi Sağlam, şunu diyor: ' Patron benim .' Hayır sen patron değilsin. Bugün diyorsun ki "Her konuda her kararı ben verdim, işime kimse karışmadı."
Hayır senin hiçbir kararın uygulanmadı. Onlar emretti, sen yaptın. "Hayır öyle değil" dersen o zaman ben de işte kanıtlar derim:
1-Başkan Yıldırım Demirören, ' Sahaya PAF takımı ile çıkarız' dedi, sen 'Yes' dedin.
2-Başkan, Ali Gültiken'i görevden aldı, Sinan Engin'i menajer yaptı, sen 'Yes' dedin.
3-Menajer Sinan Engin, ' Benim almadığım yabancılar gidecek' dedi, sen ' Yes' dedin.
4Menajer Sinan Engin, ' İbrahim Akın ve Burak Yılmaz gidecek' dedi, sen ' Yes' dedin.
SON SÖZ; Beşiktaş yönetiminin, kulübün internet sitesinde, eleştiri görevini yapan Hıncal Uluç'a "Pembe kazaklı adam..." şeklinde bir açıklama yapması saygısızlık ötesi, affedilmez saygısızlıktır. Dikkat!
kazım kanat
holosko transferi dahil herşey ertuğrulun üzerine yüklendi başarısızlıkta kesilecek fatura da ertuğrul adına düzenlenecek tıpkı rıza çalımbaya olduğu gibi