Bill GatesLinux En iyi Isletim Sistemi

kafayı mı sıyırmış yoksa bazı planları mı var diye düşünüyorum

e heralde planları var :D kim kendi malına kötü demiş bugüne kadar .. emin oldun altından bi karamurat çıkar :D

Bill amcam Linux ü Bünyesine Katıcak En Kısa Zamanda..Demedi Demeyin..

kardeş linuxu bünyesine katsa hangi tabanını katacak evrenselleşti linux bence unix tabanına girmeye başlayacak dos tan nt den hayır bulamadı zavallı:) açık kaynak sistemine girecek:D

DaRk_KnİgHt' Alıntı:
Bende sana katılıyorum arkadaşım. Kesin böyle bir şey var. Yoksa bu adam böyle bir açıklama yapmaz...

DaRk_KnİgHt' Alıntı:
Katsın dai istediğini katsın bizim için bişe farketmio nasılsa hep cakma is kullanıoz :D

şaka falan mı bu :D adam kafayı çekmiş de yapmış bu konuşmayı heralde :D

bill amca artık emekli olacak ya emeklilik yıllarında hayrında linux dağıtımı dağıtçak sanırım Linux 3.1 die başlar artık :)

Onun Yerİnde Olsam Bende Kabullenİrdİm: Nerdeyse Varolan BÜtÜn Trojen Ve VİrÜsler Onun Sİstemlerİ İÇİn ,her Yapilan Windows İŞletİm Sİstemİ Kirilabİlİr Oldu, Bence O Kadar Zarar Ettİ Kİ Lİnux' E GeÇmek Zorunda. Kisacaci Unİx Tabanlari İÇİn Web De Bulunan ArŞİv Ve Kaynaklar Sinirsiz Ona Artik Üretmek DeĞİl GelİŞtİrmek Kaliyo.... Buda Malİyetİnİ Yariya İndİrİcektİr.
Allah Sonumuzu Hayir Etsİn ! Bİr Unİx Tabani Vardi Senİn, Benİm, Herkesİn Olan ; Artik O Da Mİcrosoftun OyuncaĞi Sayilir Bence.

> Saygilar Kutu 20 <

dalga geçmiştir arkadaşlar....
ayrıca linux u bünyesine nasıl katacak anlamadım açık kaynak kodlu bi işletim sistemi satın alınamaz ki öle normal bi şirket gibi...

asparagas olma ihtimali var eğer değilsede linuxe yönelik bir yatırım yapma peşinde olma olasılığı var ki linux hiç bir güç yıkamaz paranın gücü bile ki bill yıksın bence şaşırılıcak bir durum değiiil. bilakis doğruysa haber yerinde söylemiş...... Haklı adam... :D:D:D:D:D:D

Bill Gates iştee yaaa yapacağını yapmış yinee :D

yeme bizi hem ben linuxu bill e teslim etmem onu da b.k eder..

wilddog' Alıntı:
yeme bizi hem ben linuxu bill e teslim etmem onu da b.k eder..
keşke benim elimde de olsa ama alamaz gibi ben haberi duyunca çok şaşırdım açık kaynak kodlu bir sistem nasıl olacak diye dediğin gibi bill gates b.k eder!!!Ama haber sitede n alıntı dostum ben türkçeye çevirip koydum!!!

Geri