Bilinen en Büyük Yıldız

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Aşağıda izleyiceğiniz animasyon için biraz beklemeniz gerekebilir, ama sabretmenize deyicektir.

bilinen_en_buyuk_yildiz.gif

vay be güneş kum tanesi kalıyo yanında :)
teşekkürler

harika bi çalışma..

walla ben en büyük yıldızın Antares oldugnu biliyodum ama burda başka gezegenleride göstermişler.
çok ilginc. özelliklede en sonuncusu.
düşünsenizse beyler Antares'te yaşadıgımızı :D birimiz gezegenin kuzeyinde , diger bir arkadasimizda en uc guneyinde oturdugunu :)))) böyle bi durumda Antares'te acaba kac ay sonra bir birlerine ulasirlar dimi :))))
bide merak ettigim acaba Türkler Antareste yaşasa toprak kavgası olur mu :)))))))))

arkadaslar şuna bakarmısın ohaaa falan oldum guneş yanında gözükmüyo bilee:durdurun

http://img211.imageshack.us/my.php?image=ohaaaaazw1.jpg

Yıldızlar Bu Kadar Büyükmü Yaa Güneş Küücük Görünüyor Yanında

cok ilginç bu kadar büyük bir yıldızın varlığından haberdar değildim emeğine sağlık

Yok denecek kadar küçük bir dünyanın içine yok denecek kadar küçük bedenlerimizle öyle büyük şeylere kafa tutuyoriz ki işte örneği sağol kardeş büyük bir işe vesile oldun....

bunu daha önce bi yerde izlemiştim.. gerçekten mükemmel.. herkesin izlemesini isterim.. ne kadar küçük varlıklar olduğumuzu bilmeyenler için güzel bir anlatım..

çok güzel bir sunu teşekkürler

çok ilginç ve şaşırtıcı

Gercekten cok ilginçmiş eline sağlık

240 küsur milyar galaksi olduğunu hesaplıyor bilim adamları, her birinde milyonlarca yıldız gezegen ve gökcisimleri var. her yıldız bir güneştir. her güneşin etrafındada gezegenler. yanılmıyorsam bilim adamlarının hesaplamasına göre dünyamız gibi yaşam olasılığı bulunabilecek 18 milyon gezegen varmış..buda en kötü ihtimal çünkü gezegen sayısının trilyonlarla hesaplandığı bir evrendeyiz..teşekkürler...

Geri