bilinen ama unuttuğumuz gerçek

kemal_zorl

New member
Reaction score
0
Bİsmİllahİrrahmanİrrahİm
SÖzlerİme Rabbİmİzİn Adiyla BaŞlarim
Sayin Devlet BÜyÜklerİ Şu Anda Bu Yaziyi Okuyan DeĞerlİ İnsanlar
Artik BİrleŞme Zamanimiz Gelmedİmİ Bazi İnsanlar Demokrasİ Adi Altinda Çocuklarimizi Torunlarimizi Şeytanin OyuncaĞi Yapiyor Buna KÜllİ İrademİz İle Ne Zaman Dur DİyeceĞİz
Bu Mektubu Sİze Yazmadan Evvel 1 Sene Evİmde HİÇ Bİr İŞte ÇaliŞmadan Yanlizca ÖlÜm Kan GÖz YaŞi Rezİllİkler İnsanlara
Kabul Ettİrİlmeye ÇaliŞilan DoĞallik Adi Altinda GÖz Boyamalari GÖrdÜm. Ve Bu Mektubumuma Karar Verdİm Haddİmİ AŞtim İse Hepİnİzden ÖzÜr Dİlerİm. Ben Bİr Devlet Admi DeĞİlİm Yanlizca Allahin YaratmiŞ OlduĞu Bİr Kuluyum Sİzler Gİbİ Adem As ZÜrrİyetİnden Gelİyorum.
Şu Anda Ortam Öyle Bİr Hale Getİrİlmeye ÇaliŞiliyorkİ Hepİmİz UyuŞmuŞ DondurulmuŞ Gİbİ Her Olan Bu Olaylari Normal Bİr Olay Gİbİ Seyİrcİ Kaliyoruz.
Peygamber Efendİmİz Bunlari İstemezdİ Allah Bİze Zulmetmİyor Bİzler Bİrbİrİmİze Zulmedİyoruz. DeĞerlİ İranli BÜyÜklerİmİzİn YapmiŞ OlduĞu ÇaliŞmalar Bazi İnsanlara Okadar Korku Verİyor Kİ Ne Yapacaklarini ŞaŞirmiŞ Vazİyetteler.
Peygamber Efendİmİz DÜnya Malina Taam EtmedİĞİ Halde Ayaklarini Altina Petrol Verİldİ Ama Bİz İnsanlar O PetrolÜ Kendİ Zevkİmİz Altin Vb Şeyler İÇİn Kullandik Bu Vb Şeyler Allah İnanamaz Bazi İnasanlara Şeytan Vesvesİ İle Tatli Geldİ Aslinda YanliŞi ZulÜmÜ Yapan Bİz MÜslÜmanlardik.
Nedenmİ Peygamber Efendİmİzİ Hadİsİ Şerİfİnde Kazandiklarinizla Harb Sİlahi Edİnİn Kİ Allah Korkusu Olmayanlarin Kalblerİne Can Korkusu Versİn Şu Anda Bu Oluyor İran ÇaliŞmalarini Nasil Bİr YÖnde Yaparsa Yapsin Can Korkulari Allah Tanimazlara AĞir Gelİyor Sayin Devlet BÜyÜklerİ Zamaninda Fİlİstİnde Osmanlinin Bİr OnbaŞisi YÖnetİmİnde İdare Edİlİrken DeĞerlİ İslam BÜyÜklerİ Tarafindan YetİŞtİrİlmİŞ Dİnİmİzİ Hadİslerİmİzİ İyİ Bİlen Ama Şeytanin Vesvese İle Fesati Nereye VereceĞİnİ Bİlen Bİr KİŞİ Adini AĞzima Lamak Bİle İstemİyorum DeĞerlİ Fİlİstİn Halkina Osmanliyi Kirdirarak Onalara KÖtÜ GÜnlere BaŞlamalari İÇİn Elİnden GeldİĞİ HerŞeyİ Yerİne GÖstermİŞtİr Bunlari Yaparken O Kadar DoĞal DavranmiŞtir Kİ Bİr Kendİ Kutsal Kİtabimizi Anlamak İstemeyen
Peygamber Efendİmİzİn Hadİslerİnİ AÇip Okumayan Bİr Topluluk Olarak O KİŞİnİn Daha Önemlİsİ Şeytanin Kazanmasini SaĞlamak Ve Evlatlarimiza ZulÜm EtmİŞ Olduk Nedenmİ Bİr MÜslÜmanin MÜslÜmani Birakin ÖldÜrmeyİ Aklindan GeÇİrmesİ Cehennemİ Gerektİrİr.
Şİmdİ Ayni Durum TÜrkİyede Irakta İranda Surİyede KÜrtlerle SaymiŞ OlduĞum Devletİn İnsanlari Arasinda Yapilmakta.
KÜrtler Şeytanin Vesvesesİ İle Bu Toprak Sİzİn ÖzgÜr Olun Demekle Bİrbİrİnİ Kirdirmakta Aslin AmaÇlari Kendİlerİ O Toprakta HÜkÜm SÜrmek İstemektedİrler.
Peygamber Efendİmİze SormuŞlar Kiyamet Ne Zaman Kopacak Dİye Peygamber Efendİmİz Ben Gaybi Bİlemem Ama Dİcle Firatin Suyu ÇekİlmedİkÇe Kiyamet Kopmaz. Sular Çekİlİnce Kita Vuku Bulur Her 100den 99 ÖlÜr.dİĞerİ Yarinda Bende Mİ ÖleceĞİm Dİye Korkarak YaŞar. Aslin Orada Elde Edİlmek İstenen KÜrtlere ÖzgÜrlÜk DeĞİl Onlari SÖmÜrÜp Oaltinlari Oradan Çikarip Kullanmaktir. DeĞerlİ İnsanlar Kula Kul
Olmayalim BİrleŞelİm Mehdİ As Zuhur Etmesİnİ Çok Az Bİr Zaman Var Onun GeleceĞİ GÜne Kadar Hazirliklarimizi Tamalayalim Bu DÜnya GeÇİcİ Vatanimiz İÇİn Gerekİrse Ölelİm Ama Kİmseye Satmayalim . Allah BÜtÜn MÜslÜman Ülkerİn BaŞlarina İlİm Sahİbİ İnsan Versİn.
Şu Anda DÜnya Üzerİnde MÜslÜman Gİbİ Davranin İÇİmİzde Bİrbİrİmİze DÜŞÜren
Peygamber Efendİmİzİn En BÜyÜk Sikintisi Olan Bu Zamankİ MÜslÜman Gİbİ GÖrÜnen Kafİrler Allah Tanimazlarin Yardimiyla Bİzlerİ Bİrbİrİmİze DÜŞÜrmekte Bİzlerde Bİrbİrİmİze DÜŞmekten Kafamizi Birakin Kaldirmayi Robot Gİbİ YaŞamaktayiz.
Sorarim Sİze Peygamber Efendİmİz YaŞasaydi İntahar Bombacisi İstermİydİ Teslİmİyet Nİye Teslİmİyet Olsaydi Peygamber Efendİmİz Cennetİ MÜjdeler Hepİnİz ÖlÜn Derdİ.ama Ne Yapti MÜslÜmanlik İÇİn ŞavaŞti Şehİt Verdİ Ama Kİmsenİn Hakkini Gasp Etmedİ.
Şu Anda Bİrİ Çikiyor Bombayi Patlat Şurda Şehİt Olacaksin Dİyor O SÖzlere İnanan KİŞİ Üzerİne BaĞladiĞi Bombalarla Belkİde HİÇ GÜnahsiz Hangİ Dİne Mensup Olursa Olursa
Olsun Canina Kiyiyor. Maİde SÜresİnde
Hİrİstİyan Ve Yahudİ İle Dost Olmayiniz Yaziyor Sana Fetveyi Veren Bu Ayetten Yararlanarak Senİ ÖlÜme BaŞkalrini ÖldÜrmeye GÖnderİyor. Ayetİn Devaminda İse Onlarin İÇİndede Allah Bİrdİr Hz İsa Allahin Kulu Ve Peygamberİdİr Dİyenler Vardir. Onlarin MÜkafatida Allah Katinda Verİlecektİr Denİyor. Ya O Allah Bİrdİr Dİyen GÜnahsizi ÖldÜrÜyorsalar Bİr İnsanin Kendİsİnİ Nasil ÖldÜrÜrse Cehennemde O Şekİlde Azap GÖrecek Aytİnİ UyuŞtururak
Hep Kendİ Canina Kiymasina Hep UyuŞturularak Allahin YasaklamiŞ OlduĞu UyuŞturucuyuda Kulanmakta Ve Kendİsİ Cehenneme Gİderken Belkİde O GÜnahsiz İnsanlari Cennete GÖndermekte Ama Bundan Farkinda Nasil Olsun UyuŞmuŞ.
ÖldÜrÜyor Sİlahsiz İnsani Neferetİ OluŞturuyor MÜslamana KarŞi Allahin Nefretİnİ Kazaniyor Cehennemİ Hakedİyor
Kazanan Kİm Yapanmi Yaptiranmi Aslinda HİÇbİrİ Tatmİn Olan İblİs Yaptiran Cezasiz Kalmayacak Allah Vercek Bu Bİlİnsİn Kİ İblİs Bİzlerİ Bİrbİrİmİze DÜŞÜrÜyor.
Kiyamet GÜnÜ Kiyametmeydaninda ArŞedİldİĞİmİz Zaman İranli Arap TÜrk KÜrt
Yahudİ Hİrİstİyan İngİlİz Amerİkali Misirli Yemenlİ Suİdİ Irakli SÜnnİ İtalyan Fransiz Şİlİlİ Brezİlyali Vb Denmeyecek Kafİr Ve MÜmİn Bunu Nİye Anlayip Bİrlİk Beraberlİk İÇİn De Kalan GÜnlerİmİzİ YaŞamiyoruz
Cebraİl As Bİr SÖzÜn De Bİz Sİzİn YaŞamiŞ OlduĞunuz Bİn Yilda Olan Bİr GÜnda Semaya Çikariz Dİyor Peygamber Efndİmİz ÖldÜĞÜnde Ve İsrafİl As Sur Burusunun Verİlmesİn Den Bİzde 1400 Yil GeÇtİ Meleklerİn Katinda Bİr BuÇuk GÜn Belkİ 2 GÜnde Kiyamet Kopacak Ne Yacaz.
Hepİmİz KardeŞİz Allah Tanimayanlar Bunu Kabul Etmeselerde Adem As ZÜrrİyetİnden Geldİkİrandakİ Avrupadakİde Afrİkadakİde
Benİm KardeŞİm ÇeŞİtlİ Evrİm Teorİlerİ İle Kafalar KariŞtirilmakta İnsanlar Arasinda Kİn DÜŞmanlik Tohumlari Atilmakta Atan Kİm İnsanmi
Hayir Vesvese Yİyen İnsan Kazanan Şeytan
Gelİn Bİrlİk Olalim Ne Olursa Olsun Yalvaririm Bİrlİk Olalim Hep Bİrlİk Te Kan Akmasin Allahin Cemalİne GÖrmeyİ Hepİmİze Nasİp Olsun. Adem As İlk YaratildiĞi Zaman DÜnyadan TopraĞi Alip Gelen Azraİl As Can Alma GÖrevİ VerİldİĞİ Zaman Azraİl As O Kadar ÜzÜlmÜŞkİ Magrİpten MeŞrİke UÇmu Ve AĞlamiŞ İnsan O Kadar Mucİze Bİr Varlik Kİ Bİrbİrİmİzİ Kiriyoruz Etrafimizda Bİr SÜrÜ Mucİze Var Dİyoruz Hepsİnİ Rabbİmİz Bİzİm YaŞamimiza VermİŞ Neden HİÇ DÜŞÜndÜnÜzmÜ
BugÜnler BÖyle Olsun Dİye DeĞİl Tabİ.
Peygamber Efendİmİzİn Mİraca ÇiktiĞi Bİr Hadİseyİ PaylaŞmak İstİyorum
Peygamber Efendİmİz Cennete Bİr Kaynak
Bu Kaynaktan Çikan DÖrt Irmak GÖrmÜŞ Bal SÜt Kevser Suyu Kevser Şarabi Yanyana Akiyorlar Aralarinda Engel OlmadiĞi Halde Allahin Hİkmetİ İle HİÇbİrİnİn Tadi Ve Kokusu Bİrbİrİne KariŞmiyor.
DÜnya Cennetİn Yansimasidir Cennette Olan Bazi Nİmetler Bu DÜnyadada Vardir Bu Olayin Aynisi Buradada Vardir Bu Mucİze Aslinda İnsanmiŞ Kulaktan Gelen Su Aci Burundan Gelen Su KokmuŞ GÖzden Gelen Su Tuzlu AĞizdan Gelen Su Tatli Tatlar Farkli
Kaynak Ayni Anla İnsan Bİr Mucİze Uzakta Mucİze Arama.
Bİrde ŞÖyle DÜŞÜnelİm Bu Durunlar BÖyle Gİderse HerŞeyİn En DoĞrusunu Allah Bİlİr.
Evlatlarimizi Kiyamete Kadar Kan Ve GÖz YaŞi Beklİyor Mehdİ As Enİnde Sonunda Zuhur Edecek Peygamber Efendİmİzİn SÖzÜ Kiyamete Bİr GÜn Bİle Kalsa Benİm Soyumdan
Mehdİ Gelecektİr.
O Gelmeden HİÇ Olmazsa Bİz İŞlerİ KolaylaŞtiralim Bİrlİk Olalalim. Kİmseye ZulÜm Etmeyelİm Şeytanin Vesvesene Kanmayalim.sayin BÜyÜklerİm Ben Acİzane Olatak Bu Yazimi Yazdim Hepİnİzİ Sevİyorum Son Nefesİmİ De Versembu UĞurda Kan Akitmadan Bazi Şeylerİn OlabİleceĞİne İnaniyorum Nasil Dersenİz
İbrahİm As Kabeyİ Muazzamayi YaptiĞi Zaman Rabbİmİze SunmuŞ Rabİmİzde Seslen BÖlÜk BÖlÜk Akin Etsİnler Tavaf Etsİnler DemİŞ Ve İbrahİm As Benİm Sesİm Yetmez Nasil Duyurayim DemİŞ Ve Rabbİmİzde Sen Seslen Duyarak Benİm DemİŞtİr Seslenmesİ Benden Allah Kalplerİ Bİlkİrkİ DoĞruysa Sİze UlaŞtirir. Allahim Bİzlere Yardim Et Bİzler GÜnahkar Kulariniz Bİzlere Aci Yardim Et Aramiza Şeytanin Gİrmesİne MÜsaade Etme.
Senden Yardim Beklİyoruz Yarabbİm Bİzler ZulÜm Ettİk Bİrbİrİmİze KÜllİ İrademİzİ Kullanamdik SapikliĞa DÜŞtÜk Bİzİ Bu Durumdan Kurtar. Amİn.
Allah Dedİk Kale Yaptik
Laİlehe İllallah Dedİk Kİlİt Vurduk
Muhammeden Resullulah MÜhÜr Bastik
Ya Latİf Ya Vedud La İlahe İllallah
Ya Hayrel Ya Halas
İmdadimiza YetİŞ Ya Hizir İlyas Amİn

Geri