Bilim Adamları Zayıflatan Hapı Buldu !!

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0

7175zt.jpg

Bilim adamları zayıflatan hapı buldu!!

Kopenhag üniversitesi bilim adamları obeziteyle mücadele konusunda yeni bir ilaç geliştirdi...

Kopenhag üniversitesi bilim adamları obeziteyle mücadele konusunda yeni bir ilaç geliştirdiler. Günde iki yane alındığında 6 ayda iki beden incelten bu ilacın etkin maddesi tesofensine. Şu ana kadar zayıflama amaçlı üretilen hiçbir ilaçta bu madde kullanılmamıştı.

Kopenhag üniversitesi bilim adamlarının uzun süre araştırmalardan sonra tanıttıkları bu ilaçla 6 yada tam iki beden incelmek mümkün. Tesofensine adlı maddenin beynin açlık bölgesi üzerindeki etkinliğinden yararlanılarak imal edilen bu ilaç sürekli toklu isteğine yol açarak kişinin yeme isteğini azaltıyor. 200 denek ve kontrol grubu üzerinde, placebo (ilaç olmayan ilaç olduğu düşünülmesi için hastaya verilen draje) ve bu ilacın farklı gruplara içirilerek yapılan deneylerde, ilacı içen grubun iki beden ya da daha fazla inceldiği görülmüş. Deneyen kişilerde imdiye kadar rastlanmış yan etkiler arasında, mide bulantısı, ağız kuruluğu, kabızlık, ve duygularında iniş çıkış gözlenmiş. İlaç beyni kontrol ederek zayıflattığı için uzun süreli kullanım için sakınca gösterip göstermeyeceği halen araştırılıyor. Ancak 6-8 aya kadar kayda değer bir problem yaşanmamış.

Gelecek yıl piyasada bulabileceğimiz bu ilaç için Cambridge üniversitesi profesörlerinden obezite uzmanı Steve O'Rahilly, "Her ilacın yan etkisi vardır, tansiyon ilacının da obezite ilacının da. Sonuçta obez olan kişinin hayataı tehdit altındadır ve eğer ilaç bunu çözeckse küçük yan etkileri görmezden gelebililiriz. Ama tabi ki bu hastayı devamlı kontrol altında tutularak olmalıdır." diyor.

İlacı piyasaya sürmeye hazırlanan uzmanlar, bu haplarla fazla kilonun yüzde yirmisini kolaylıkla verebileceğimizi söylüyorlar. İlacın fiyatının ise şu an piyasada bulunan diğer zayıflama haplarından -Acomplia, Reductil and Xenical- fazla olacağı düşünülmüyor.

Kaynak

merak edip tesofensinin etkisine baktım..beyine etki ediyormuş..bilgi için teşekkürler

Mutlaka yan etkileri vardır ve elbetteki doktor tavsiyesi ve kontrolünde kullanılmalıdır.

Ben 1,5 ayda 15 kilo zayıflamıstım :D, cevremdekiler şok olmuşlardı.Annem hemşire, yanındaki doktor hanım gördü şok oldu senin şu an yatakda yatıyor olman lazımdı diodu =).

Daha güzel, eziyetsiz ve yan etkisiz yöntemler mevcut araştırın bulacaksınız =)

Ben 1,5 ayda 15 kilo zayıflamıstım :D, cevremdekiler şok olmuşlardı.Annem hemşire, yanındaki doktor hanım gördü şok oldu senin şu an yatakda yatıyor olman lazımdı diodu =).

Daha güzel, eziyetsiz ve yan etkisiz yöntemler mevcut araştırın bulacaksınız =)

Haklısın dediğim gibi bu tip ilaçlar evet zayıflatıyor lakin ağır yan etkileride olabiliyor
mutlaka doktor kontrölünde kullanılmalı aslında zayıflamak için en iyi yöntem doğru şekilde
rejim ve spor yapmak yüksek kalorili yiyeceklerden uzak durmak.

spor yoksa isin icinde
hic bir hap/igne ise yaramaz

saglikli beslenme (diet) + spor/fitness + derin uyku :goz:

mucize ilac cikti tested by bülent ersoy :durdurun
SOK SOK SOK tam 1 ayda 20kg
90-60-90 olmak artik sizin ellinizde :durdurun

gelde küfürü basma :durdurun

Xenical icin de bi ara acayip saglikli diyorlardi ama sonucunu gördük

bu arada istanbul'daki body salonlarin da satilan dogal sayiflatma haplarin da
DOPING/ANABOLIZAN maddeleri bulunuyor arkadaslar

sakin almayin :goz:

Geri