BiLica Transferi [Tek BaşLık]

yi6it

New member
Reaction score
0
bilicaaa.jpg

Sivasspor’un bu sezon başında Romanya’dan transfer ettiği Brezilyalı Fabio Bilica, yeni sezonda Fenerbahçe formasını giyecek.
Hafta başında İstanbul’da Fenerbahçe yönetimiyle görüşen Bilica, her konuda anlaşırken, Sivasspor’un istediği bonservis bedelini fazla bulan Fenerbahçe transferi askıya almıştı. Ancak daha sonraki pazarlıklar sonucu Sivasspor kulübüde Fenerbahçe’yle anlaşarak Bilica’nın transferine izin verdi.

BİLİCA; “SİVASSPOR’UN ŞAMPİYON OLMASINI ÇOK İSTİYORUM”
Transferin bir nuramalı ismi Bilica, spor müdürümüz Abdullah Yiğit’le önceki akşam birlikte yemek yiyerek samimi açıklamalarda bulundu.
Bilica ”Sivas’ı eşim ve kızımda çok sevdi. Burdan gitmek beni olduğu kadar onlarıda üzecek,ama ben profesyonel futbolcuyum. Açıkca söylüyorum, kendimi Sivas’ta yeniden buldum, burada adeta yeniden doğdum. Onun içinde Sivasspor’a çok şeyler borçluyum. Sivasspor’dan şampiyon takım futbolcusu olarak ayrılmayı çok istiyorum” dedi.

Sivasspor.com

Anadolu takımıyla ilgili haberdir.. Siteden belli olmuyor mu kardeş ?

Kadıköy de ya Anadolu yakasında olduğu için sayılabilir :))

Sivasspor bölümü olmadığı için Spor Genele açtın ama konu Fenerbahçe ile ilgili.
Fenerbahçe bölümüne taşınması lazım.

Yaw harbi bıktırdınız ;D Bişi demiyorum daha size uğraşmayın benimle yaw gidin bir sürü kişi var onlarla uğraşın yeter ;D

Konunun İçeriği Fener'in Yaptığı Transfer Sivas'tan Giden Oyuncu DeğiL. Fener BöLümüne Daha Uygun oLur.

HayırLı oLsun.

Tamam arkadaşlar istediğiniz gibi olsun şikayet edin sorunuzu belirtin alsınlar konuyu oraya oke

Konu Fenerbahce böLümüne tasındı!!!

Fenerbahçe bölümünden devam edelim ;DDDD

eee fenerli kardeşlerim nasılsınız ? ;)

İyiyiz Karde$im Sen nasıLsın? :durdurun

ßiLica Yedek kaLcak Gißime geLiyor Ama Hadi HayırLısı :hhmanD

мυѕтαƒαƒв;4342928' Alıntı:
İyiyiz Karde$im Sen nasıLsın? :durdurun

ßiLica Yedek kaLcak Gißime geLiyor Ama Hadi HayırLısı :hhmanD

iyiyim bende allaha şükür saoL :biggrin

Kalırsa kalsın napalım bu saatten sonra ilgilendirirmi artık : )

SİVASSPOR'A GEREKEN HİZMETİ VERDİ VE GİDİYOR ..

Bence yedek kaLmaz satarLar eduyu Lugano BiLica 2 Li oynar işte süper oLur. . .

Hayırlı olsun.
Eduyu yollarlar
Luganoda büyük bir ihtimalle gidecek.
Bilicada yeni bir isimle oynar artık :)

Geri