Bilica bir yıl daha Sivas'ta

giresunlu1

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Oynadığı futbol ve F.Bahçe’ye attığı müthiş golle dikkat çeken Brezilyalı futbolcu, sözleşmesini uzattığını açıkladı. Bilica, ‘Halkın ilgisi, daha iyi oynamamı sağlıyor’ diye konuştu

SİVAS’IN Brezilyalı savunma oyuncusu Bilica, kulübüyle olan sözleşmesini uzattığını açıkladı. Dünkü idmandan sonra basın mensuplarına konuşan yıldız oyuncu, ‘Zaten 1 yıllık kontratım vardı, 1 yıl daha uzattım. sivas halkı bana çok iyi davranıyor. Burada çok mutluyum. Halkın ilgisi beni mutlu ediyor ve sonuçta daha iyi futbol oynayabiliyorum’ dedi. sivasspor forması altında 2’si UEFA Intertoto Kupası, 4’ü Fortis Türkiye Kupası, 23’ü de Süper Lig olmak üzere 29 resmi maça çıkan Bilica’nın, 2 golü bulunuyor. Öte yandan dünkü idmanda Mehmet, Tum ve Kamanan gol çalışması yaptı.

Kaynak : http://www.porttakal.com/haber-bilica-bir-yil-daha-sivas-ta-256475.html

vay vay...kötü oldu bu..belki bonservis için imza attırdılar..yoksa beleşe geliyordu..hata yaptı bilica..sivasta alcağının 3 katını alırdı..

giresunlu bu gercek haber mi yoksa senin meşhur şakalarından mı :D ?

Fenerbahçe istiyor da ondan..Türkiye de başka takım alamayacağına göre???:durdurun

arkadaşım tamam da adam fenerle imzalamamış sözleşmeyi.
haber sivassporla ilgili ve şuanda hh de sivasspor için herhangi bir bölüm olmadığından spor genele uygundur.

zaten yöneticiler gerekeni yapacaktır.

Way bee Artık Sivasla İlgili Haberleri Burdamı Paylaşıyoruz.:)

Konu spor geneLe
fener ronaLdinho yu aLıcak die haber cıkıyor.
RonaLdinho sözLesmesini uzatsa fb böLümüne mi konu acıLcak. . .
Biras daha düşünerek konu acaLım. . .

Geri