Bilgisi olanlar LÜTFEEN bi bakın yaa...

RidONE1907

New member
Reaction score
0
Ya arkadaşlar ben bilgisayar dünyasına yeni atıldım:goz: ve ben oyun - Play Station 2 manyağıyım:goz: ben bu Play Station'ı bilgisayarımda oynamak istiyorum.:vur ya duydum ki PS 2 emulatörü diye bişey warmış ve lakin ben onları tek başıma kurabilirim sanıyordum ama gelgelelim yapamadım.Ya ben sizden bu PS 2 emulaörün kurulumunu istiyordum...Lütfen bilen warsa yardımcı olun ya...
( NOT: Bende DVD Rom yok CD Rom war :melek )

Pentium 3
512 Ram
128 ekran kartı
CD Rom sürücüm var.
Olur mu Acaba ??

bu özelliklerle playstation 2 oynaman imkansız dotum bende 2048 ram,256 mb ati radeon 400 dolarlık ekran kartı ,phentom x4 işlemci var anca oynayabiliorum.Ama oynamak için en önemlisi ekran kartı ekran kartını PsI Express 256 mb kaliteli bir ekran kartı olması lazım

Unknownn' Alıntı:
bu özelliklerle playstation 2 oynaman imkansız dotum bende 2048 ram,256 mb ati radeon 400 dolarlık ekran kartı ,pentium 4 ,3.4 işlemci var anca oynayabiliorum.Ama oynamak için en önemlisi ekran kartı ekran kartını PsI Express 256 mb kaliteli bir ekran kartı olması lazım
ya o zaman ben ekran kartını 256 lık yaparsam oynuyabilir miyim bu PS 2 oyunlarını??
Ya zaten sorma ben de daha biçok oyunda donma , oyundan atma gibi problemler yaşıyorum ben de aynı şeyi yani ekren krtını değiştirmeyi düşünüyordum. O zaman bi sebep daha çıktı ha ekran kartını değiştirmeye...:goz:

ha bide bu CD Rom ile de çalışıcağına dair de bişey söylememişsin.!! Olur mu CD Rom ile de çalışırmı bu melet..?

dikkat :
Bende DVD Rom yok CD Rom war bunun üzerine bişey dememişsin yaw olur mu CD Rom ile ? ? ?

cd room dvd room farketmez dostum sen zaten internetten indireceksin oyunu ama bazı oyunları tabiki cdye çekmek gerekio ama Her Oyunu Değil ama cdye çekerek oynanmak zorunda olan oyunları cd rom la OYNAYAMASSIN oyunların boyutları oldukca büyük çünkü ama 700 mb altı olursa oynarsın.Ekran kartını değiştirikende kaliteli bişi olmasına dikkat et en 200 dolarlık ekran kartlarından al ama bilmioarum işelemcin pentium 3 müş yeterli olmayabilr hiç denemedim öle bir bilgisayarda ama Ekran karını değiştrsen dahi sorun yaşayabilrsin Benden Sölemesi....

play station emülatorunu senin için ya bulcam yada bulcam hadi eyvalah ama ps3 geldi bence onu bulsak daha iyi değilmi :) evlat

benden önce bulan ve bilen varsa eklesin

ps2 ve ps3 ü pcden oynamak için gereken programları aşama aşama anlatarak ve nası kullanıcağımız yazacak bi arkadaş bize yardım etsin

Ps2 Ve Ps3 Hayranları Burda Toplansın Işimiz Var Küçük Bi Işimzi Var El Ele Verip şu Işi Bitirelim

ps2 ve ps3 ü pcden oynamak için gereken programları aşama aşama anlatarak ve nası kullanıcağımız yazacak bi arkadaş bize yardım etsin

Ps2 Ve Ps3 Hayranları Burda Toplansın Işimiz Var Küçük Bi Işimzi Var El Ele Verip şu Işi Bitirelim

ps2 yi bile adamakıllı çalıştıran bir sistem yokken ps3 biraz abartı olmaz mı??

arkadaşlar yazılım dünyasın da olmayacak bişey ben tanımıyorum olmazsa sadece biz yapaıyoruzdur ama yapan biri bi yerlerde mutlaka vardır ve var olacak su yolunu mutlaka bulur

bi arkadaş ilgilene bilirmi bu çalışmayla

ps3 te zaten hem pc hemde ps2 oyunlarını oynuyabiliyorsun...pahalı diyorsan eğer...istanbul sirkeci doğubanktan sana yer ayarlıyabilirim.meraketme faturalı orjinal ve kredi kartınada taksit imkanı var...doğubank diyip geçme...amerikada olmayan şeyler orda var...

saol kardeş ama dediğim gibi herkezde ps2 veya ps3 yok ama pc herkezde mevcut kararımda ısrarcıyım genede teşekkürlerr

neden olmasın

ps3 playstation pc de oynayabilmek için bi emulator arıyorum bilen duyan gören varmı. bu arada varmış arkdaşlar biz bilmiyoruz

pc3 ü pc de oynayamassaıız arkadaşlar emusu çıkmadı ve bence onu unutun çünkü çok iyi sistem özellikleri gerekior.Ve sisteminiz okadar yükseltmek yerine bir ps3 alın gitsin sorun yaşamadan rahatça oynayın..

ps3 te zaten hem pc hemde ps2 oyunlarını oynuyabiliyorsun...pahalı diyorsan eğer...istanbul sirkeci doğubanktan sana yer ayarlıyabilirim.meraketme faturalı orjinal ve kredi kartınada taksit imkanı var...doğubank diyip geçme...amerikada olmayan şeyler orda var...

Dostum orası nası bi yer ? Ben de öle gariban COLLEZİONU vb yerler arıyorum.Ben şimdi BURSA dayım daha doğrusu burda yaşıyorum yakında İstanbula gelicem de bi bana yardımcı ol da oraya bi uğrıyım !!!

pc3 ü pc de oynayamassaıız arkadaşlar emusu çıkmadı ve bence onu unutun çünkü çok iyi sistem özellikleri gerekior.Ve sisteminiz okadar yükseltmek yerine bir ps3 alın gitsin sorun yaşamadan rahatça oynayın..

Evet çok haklısın en doğrusunu sen sölüyosun ama napalım işte beleşe halletmeye çalışçaz ya illa :melek

Evet çok haklısın en doğrusunu sen sölüyosun ama napalım işte beleşe halletmeye çalışçaz ya illa :melek:goz:

usta üstadın deidği doğru kaldırmaz senin pcc.önce özellikleri geliştir.sonra zaten ps kurma kolay kısacaşöle diyim denetim masasından oyun kumandalarından gitt o seni yönlendiri zatenn.kurlumu ona göre yaparısn..

Geri