Bilgisayarda Açılma Sorunu

virantv

New member
Reaction score
0
Arkadaslar benim pc ilk başta açılmıyordu. sonra power den olduğunu düşündüm ama yarım saat sonra açıldı. neyse bunu da geçelim. farklı bir lcd monitor takarak forma çektim. çok güzelde çalışıyordu. ama monitörü değiştirince açıldı fakat hoş geldiniz yazısı bir türlü gelmiyor. sizce bunun nedeni ne olabilir. aydınatırsanız seviirim:

Şimdi Diğer Monitörde demi Açılmıyo?Eğer Açılmıyosa Ram lerini Bi Kontrol Et.

açılıyo fakat windows xp yazısından sonra artık bi şey yok. masaüstü felan gelmiyo. format attim yine düzelmedi.

Ramden Kaynaklanıyodur kardeşim....Ramlarin slotunu değiştir.yada başka bi ramle değiştir

Benzer sorunu iki gün önce bir arkadaşın bilgisayarında yaşadım. Windows ekranı geliyor. Hani şu hareket eden bir zımpırtının olduğu ekran. Bir saat bekledik bilgisayar bir sonraki ekrana geçmiyor. Ben güvenli modda açıp bilgisayarı sistem geri yüklemeden iki ay öncesine aldım. Güncelleştirmeleri kapalıydı güncelleme yaptım. Bir kaç gündür düzgün çalışıyordu. Ama arkadaşın söylediğine göre dün açılırken yine aynı şeyi yapmış. Resetledim açıldı diyor. Güvenli modda açıp chkdisk ayarla bırak sistemini bir kontrol etsin. Belki düzeltir.

Geri