Bilgisayar oyunda kendi kendine kapanıyor?

coldsu

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bilgayar oyuna girdiğimden 20dk sonra elektrikler gidip gelmiş gibi aniden
kapanıyor.(Sonra açtığımda hiç hata filan vermiyor.)Hemen ardından önce Power düğmesine bastığımda da pc normal açılıyor ama
açılırken kasadan normal olmayan bir ses çıkıyor.(Tahminime göre Fan'dan)
Biraz araştırma yaptım, bunun sıcaklıktan olabileceğini söylüyorlar.

Bunun sebebi nedir acaba.Bi yardım please...

Şu anda sistem boştayken sıcaklık Soğutucu Fan

Anakart = 42 derece CPU = 1920 RPM
CPU = 37 derece KASA = 1610 RPM
CPU 1 Çekirdek 1 = 40 derece
CPU 2 Çekirdek 2 = 40 derece

işlemci sıcaklığı normal gibi görünüyor. Fan tozlanma yüzünden dönüş hareketini yapmakta zorlanıyor olabilir. Eğer böyleyse fan anakartından fazla akım çeker ve buda sisteminin korumaya geçerek anakartını kapatabilir. Pc yi ilk açtığında hangi fanınn ANORMAL çalışıyorsa onu değiştirmeni tavsiye ederim. İllaki işlemci fanı olacak diye bir kural yok diğer fanlarınıda kontrol et bence.

Kolay gelsin.

Ekran Katından Kaynaklanıyo Büyük İhtimal Kardeşim.Ekran kartının Isısı Yükseldiği İçin Olabilir.Arkadaşın Dediği Gibi Bi Fanlarını Kontrol et Derim

bencede ekran kartından olsa gerek ekran kartın ısınıyordur ona bi bak.

Arkadasım Aynı Sorun Bendede Var Herhangı Bır Oyuna Falan Gırınce Pc Oto Kendını Kapatıor Bunun Sebebı Sıcaklıkla Alakalı ılk Bu Yuzden Benım Powerr Yanmıstı Sonra Deıstırdım Gene Aynı Sorun Kasanın Kapaklarını Ac Ekran Kartı Fanlımı Deılmı Fanlı ıse ıyıce Temızle Elektırk Supurgesı Falan ıyııce Cek Ramları Kontrol Et Gene Olmassa Ram Yuvalarında Toz Kıl Tuy Gıbı Ne Varsa Temızle Gene Olmazsa Ram Yuvalarını Deıstır Bıde Oyle Dene Gene Olmazsa En ıyısı Servıse Gotur Pc Yı Bozmadan :d:d

Geri