Bilgisayar - Ofis İçin - Sekreter İçin

Boss09

New member
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar ;
Sekreterim için sekreter odasına yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum.
Aslında alacağım bilgisayar hakkında karar verdim ama tam emin değilim hangi bilgisayarı alacağım konusunda, umarım değerli bilgileriniz ve yardımlarınız esirgemezsiniz ...

Almaya karar verdiğim masaüstü PC ' linki aşağıda ,

CASPER Türkiyenin Prestiji

Kendi odamdaki bilgisayarım ise laptop ve üzerinde orjinal XP Home Edition var..Bu almayı düşündüğüm PC de ise windows 7 starter var..
İlk sorum şu olacak ;

Windows 7 starter ile ( yani alacağım pc 9 ile kendi odamdaki xp home edition arasında bağlantı yapabilirmiyim.Herhangi bir çakışma olur mu? Yani dediğim sekereterin programda yaptığı işlemler kendi programımda görmek için ağ bağlantısında çakışma olur mu ?

Sizce almaya karar verdiğim pc nasıl ?

ve sekreter pc yi sadece ve sadece word de yazı yazmak için ve internete girmek için kullanacak...OYUN OYNAMAK YASAK..

Fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim...

Saygılar...

arkadaşlar bu konuda bilgisi olan var mı acaba ?
Bana yardımcı olacak birisi var mı ?

bence gayet iyi.

sadece ofis işleri için fazlasıyla yeticektir...

ama bildiğim kadarı ile windows 7 ile windows xp birbirini ağda görmemektedir.bende epey uğraşmıştım en sonunda ağdan bağlanamıcaklarını gördüm.

ama teamviewerda yükleyebilirsin iki makinayada bölece iki pc arasında dosya alışverişide yaparsın karşı tarafı canlı canlıda istediğin zaman görürsün =)

iki bilgisayar arası ağ çakışması olmaz..

windows7 starter da olsa win7 ultimate bulup yükleyebilirsiniz o bir problem yaratmaz.

eğer sekreteriniz herhangi bir program kullanmıorsa yani ofis programları yada sekreter programları haricinde bilgisayarınızın işlemcisinin iyi olması gerekir ayrıca ram'ide iyi olsa sizin için tam ideal olur.. o yüzden alıcağınız bilgisayar bu standartlarda olsun..
ekran kartının performansı sizin istekleriniz için önemli değildir.. göz arda edilebilir..

verdiğiniz pc'yede baktım tam olarak ideal olmasada, işinizi görür...

çok teşekkürler peki sizlerin önereceği bilgisayar varmı arkadaşlar ofis için sekreter için.......

ve bu bilgisayarrın rami ve işlemcisi nasıl iyimi arkadaşlar

hocam sadece ofis için ise iyi.

ram yeter de işlemci biraz eski ama önemli değil sanki oyunmu oynucan ?

hiç boşuna çok para vermeye gerek yok.

ben artık pc önermiyorum çünkü ne önersem bozuk,sorunlu çıkıyo =)

teşekkürler yardımlarınız için

ve bu bilgisayarrın rami ve işlemcisi nasıl iyimi arkadaşlar

işlemci modeli eski.. ama bunun farkını baba programlarda, oyunlarda görebilirsin o yüzden sadece ofis programları yada vb. tür programlarda göremezsin bu sebepten göstermiş olduğunuz bilgisayar sizin işinizi rahat görür..

Merhaba Arkadaşlar ;
Sekreterim için sekreter odasına yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum.
Aslında alacağım bilgisayar hakkında karar verdim ama tam emin değilim hangi bilgisayarı alacağım konusunda, umarım değerli bilgileriniz ve yardımlarınız esirgemezsiniz ...

Almaya karar verdiğim masaüstü PC ' linki aşağıda ,

CASPER Türkiyenin Prestiji

Kendi odamdaki bilgisayarım ise laptop ve üzerinde orjinal XP Home Edition var..Bu almayı düşündüğüm PC de ise windows 7 starter var..
İlk sorum şu olacak ;

Windows 7 starter ile ( yani alacağım pc 9 ile kendi odamdaki xp home edition arasında bağlantı yapabilirmiyim.Herhangi bir çakışma olur mu? Yani dediğim sekereterin programda yaptığı işlemler kendi programımda görmek için ağ bağlantısında çakışma olur mu ?

Sizce almaya karar verdiğim pc nasıl ?

ve sekreter pc yi sadece ve sadece word de yazı yazmak için ve internete girmek için kullanacak...OYUN OYNAMAK YASAK..

Fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim...

Saygılar...

Almak istediğin bilgisayar ofis için yeterde artar bile...

Bağlantıda bi çakışma olursa senin sekreterin bilgisayara xp kurarsın olur biter :tongue_smilie:

Geri