Bilgisayar msn şifrelerini nereye kaydeder

chupit1978

New member
Reaction score
0
arkadaslar msne her giris yaptigimizda bilgisayar onlari otamatik acmasan bile kayit tutar bu eski versiyonlarda cok kolay bulunabiliyordu bi sifreyi unuttum girim bakim dedim c/programme/Windows Live/messenger/burada dll dosyasi vardi iki üc tane birinin icinde buluyordum simdi ise cok var ve hepsine baktim tam 2 saat ama hic birinde yok acaba bu dosyanin ismini tam bilen varmi hangi dll dosyasinin icinde bunlar saygilar

şifreleri bilmiyorumda iletilerini belgelerime kaydedio zannedersem şifre v.b local folder de :)

yok arkadasim iletileri biliyorum ama ben sifreyi ariyorum önceden vardi simdi ise yok acaba yeni sürümde yokmu o anlamadimki

Msn 7.0'da Vardı Öyle ßişe Artık Yok Sanırım

Kardeş Anlamadım Dll Dosyasını Nasıl Açıyoruz Biri Beni Aydınlatabilirmi

kardas dll dosyasi ResHacker diye nir program var onunla dll dosyalarinin icinde ne var hepsini görürsün genelde dll dosyalari programlarin yazilimidir bir seyi degistirdinmi program bir daha calismayabilir bildigim kadariyla yanlisim varsa düzeltin

hadi bir veritabanı ismi versen neyse niye DLL olsun ki!

msn messenger son sürümlerinde bu bahsettiğiniz gibi bir kullanıcı adı şifre bilgisini saklı tutmuyor diye biliyorum ben.
fakat bu belirttiğiniz işi yapan, hatta bilgisayarda bastıgınız her tuşu bile hafızasına alan zararlı içerikler mutlaka vardır.
ILLEGAL olduklarını ve ZARARLI olduklarını bir kez daha belirtirim.

Haricinde MSN MESSENGER sistemlerinin bu şekilde bir şifre saklama yöntemi yok diye biliyorum.

DLL Dosyasında saklama olayı önceki sürümlerde vardı bıldıgım kadarıyla.

kodlama sistemi ile saklanıyor şifreler oyle res hackerla dosyayı acıp bakamassın arkadasım... yenı surumlerde yada eski surumlerdede bulamassın bunları...

senin yalnısın war... cok merak edıyorsan msnpass programı war *'larda ne gizli oldugunu gösteriyor... : )) dll dosyası yapılandırma dosyasıdır onların içine birşey kaydolması gibi birşey soz konusu olamaz...

böle şeyleri her kez soruyor ama imkansız arkadaşın dediğigibi keylogger at kurtul

yaw keylogger at kurtul dıo banada lazım bunun adresı bızde bılıoz msn pass kullanmayı klasor yolu lazım programcıyım ben lazım bana onu bılen varsa soylesın cozum onerısıne gerek yok

herhalde birisi aciklama bekliyor ve birilerinin aletinde ugrasiyor ve nasil alirim diye ugrasiyor ne desekki bilmem

Geri