bilgisayar kendiliğinden kapanıyor

bigspeed

New member
Reaction score
0
arkadaşlar benim sorunum şu ,internetteyken veya başka bir şey yaparken bilgisayar kendiliğinden kapandı.ben önce elektrikte bir şey oldu sandım .takrar başlattım bir süre sonra tekrar aynı şey oldu.ben de bir kaç gün önce kasanın içini kompresörle temizlediğim için elektrik bağlantılarını kontrol ettim her şey normaldi.tekrar bilgisayarı başlattım 10 dk sonra tekrar aynı sey oldu.neden olduğunu araştırdım ve bana ilginç gelen bir şey buldum.birkaç gün önce Ashampoo Movie Shrink & Burn 3 programını kurmuştum ve bu program açıkken bilgisayarda başka birşeyler yaptığımda bilgisayar kendiliğinden kapandı.programı kuıllanmadığım zaman hiç bir şey olmuyor her şey normal.nedeni ne olabilir teşekkürler.

hocam kendi sorunun cevabını veriyorsun demek ki nedeni o program mış artık ne tür bir işlevi var bilmiyorum ama sanırım otomatik onay istemeden pc kapama komutu alıyor. Şuan bir sıkıntın yok değilmi programı kullanmadığın zaman pc kapanmıyor

tamam da kardeş ben ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım.yani bu programı hiç kullanmayacak mıyım ya da program neden bilgisayarın kapanmasına sebep oluyor onu anlamadığım için yardım istedim.yine de cevap verdiğin için teşekkürler.

ben söyleyim o program yani Ashampoo Movie Shrink & Burn 3 senin bilgisayarını kasıyor o yüzden. Tabi virüs yoksa o programda yada başka yerden tekrar indir

ben söyleyim o program yani Ashampoo Movie Shrink & Burn 3 senin bilgisayarını kasıyor o yüzden. Tabi virüs yoksa o programda yada başka yerden tekrar indir

sağol arkadaş dediğin gibi başka yerden tekrar indirdlm düzeldi

Geri