Bilgisayar Kendi Kendine Reset Atıyor

pLayßoy

Altın Üye
Reaction score
0
Arkadaslar Bendede Bu Sorun Cıkmaya Basladı Neden Böyle Oluyor Acaba 2 Kere Format Attım Bütün Kasayı Kontrol Ettım Fanda,İslemicide Bir Sorun Yok Neden Olabılır Acaba 45 Dkda 1 Format Atıyor Anlaya Arkadas Varsa Bi Cözüm Yolu Gösterebılrmıı

:crying: HELP :confused:

kardeşim şunu yapman gerek aklında bulunsun;

pc ni açarken F8 e bas sürekli açılan listede sistem hatasında otomatik yeniden başlatmayı devre dışı bırak de windows u başlat sonra sistemin reset atmıcak mavi ekran hatası gelicektir.işte o ekranda 0x000 gibi bütün kodları bi yere kaydet ve google da yada microsoftta araştır cevabı o kodlarda yazar.

ram de bi sorun olabilir...

İşlemci çok ısınıyorsa otomatik olarak kendini yeniden başlatabilir,yanmaması için aşırı yüklenmeden.Elektirik voltajını pek kimse düşünmez ama benim 2 yıl önceki bir sorunuma çok benziyor 20 dakikada bir yeniden başlayan kasa daha sonra bir arkadaşımın evinde sorun vermememişti.Ya da format attığın cd'yi değiştirmeni öneririm aynı cd ile atıyorsan sorunlu bir sistemi yeniden kuruyor olabilirsin.

Kasa içi soğutma sistemleri yetersiz veya devre dışı kalmıştır.
Power elektrik gidip gelmesinde hasar görmüş olabilir ve belli bir süre sonra kapatabilir.
Diğer arkadaşların dediği gibi elektrik aksağanında sorun olabilir.
Ram yuvaya tam oturmamıştır yüklenince şişer ve reset atabilir.
şimdilik bunlara bi bak olmazsa yine düşünürüz.

Beyler Mavi Ekranda Su haTaları Aldım

( Stop 0x00000098 0x4c9e6980 - 0x01cab99b )

Beyler Mavi Ekranda Su haTaları Aldım

( Stop 0x00000098 0x4c9e6980 - 0x01cab99b )

berke senin işletim sisteminin deneme süresi bitmiş.yani tam 7 yi aktive edememişsin ama etsen sorun çözülürmü bilmiyorum ama sen yinede final sürümü kullan.Senin win 7 RC imiş yani final değil.dediğin gibi finalini indir bi yerden onu kur loader larla aktive et.donanımında bi sorun yok...

Ben arastırdm win7 kullanıcısıym Win7 Rc benimkiside öyle bir cozumu warmı cack ws warsa ltf link werırsenz rcler 2 saate 1 res atıormuss

İşletim sistemiyse sorunu halletmen kolay olabilir,son sürüm bir win7 ile . Geçmiş olsun arkadaşım.

saol kemal denıcem sımdı birde isin yoqsa msn qelsene =)

Geri