bilgisayar kapanmıyor yardım edecek kimse varmı?

sinsi-34

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar bilgisayarım xp sp3 tüm güncellemeler yüklü ve ups yok ...sorun şu başlat/bilgisayarı kapat dediğimde kapanmıyor ve donup kalıyor...bende düğmesinden kapamak zorunda kalıyorum ...birçok forumu, siteleri araştırdım birçok regedit ayarı yaptım ama nafile ......varmı bunu ben çözerim diyen ?:goz:

şimdiden teşekkür eder başarılar dilerim .....

fişi çek diye bi iğrenç bi espri yapsam kızmazsın değil mi ? :durdurun

Güzel bi pc optimize programı indirerek pcyi optimize etmeyi dene
Açılışta başlayan gereksiz veya bilmediğin programları kaldır (arka planda çalışan uygulamalardan mesela)
Denemekten zarar gelmez

espiri yapan arkadaşlara teşekkür ederimde fiş çekme haricinde önerisi olan yokmu? açılışta sadece nod32 çalışıyo başka hiç bişi arkaplanda vs. çalışmıyo ....ben şeyden şüpheleniyorum grup ilkesi diye bişi çıkıyo bazen karşıma ....ayarlarınız grup ilkesi tarafından yapılıyo diye bişi uyuz oldum ona kesin onun işidir bu ...onu nasıl kaldırabilirim acaba yaw....

1-guc seceneklerinden gelismise tikla burada bilgisayarimin guc dugmesine bastigimda diye bir secenek var bunu bilgisayarimi kapat komutuna al dene,olmazsa;

2-yeni bir kullanici hesabi olusturup deneyebilirsin,

3-gordugum kadariyla grup ilkeleri ile sorun yasayanlar virusun tadina bakmis oluyor,
bu tarz zararlilar kapanma komutunu engelleyip sistemden veri cekmeye calisiyor,
eger senin pc nette degil ise sadece kapanmayi onler,
kardesim virus-spy bu tarz zararlilara karsi bilgisayarini nod32' yi kaldirip,
kaspersky ile guvenli kipte tarattir,eger olmazsa

4-buda olmazsa isletim sistemine onarim yaptir,

5-yukardakide olmazsa, sistem geri yukleme yaptir,

bunlarda olmazsa kaldir pc'yi at,

saka saka bakariz, sen sonuctan haberdar et yeter

anlıyorum arkadaşımda karspesky kurunca pc kağnı kadar yavaş oluyo o yüzden istemiyorum..antispy yazılımı olarakta ad-avare var taratıyorum bişi bulamıyo...birde sistem geri yükleme açılmıyo gurup ilkesi tarafından yönetiliyo diyo ....bıktım bu grup ilkesinden tamamen kaldırmak istiyorum arıyorum nette ama hep arap saçı gibi konular çıkıyo ...

Geri