bilgisayar kapanıyor!!!!!

shallafi

New member
Reaction score
0
Beyler sizlerden fikir almak istiyoru yardımcı olursanız çok sewinirim.Bilgisayar bir işlem yapınca (oyunda loading ekranında) fan acaip bir şekilde çalışmaya başlıyor ve belli bir süre sonra bilgisayar nakavt oluyor :vur.Birileri bunu ram taktırarak çözebileceğimi söyledi doğrumudur ya da aklınıza gelen başka bi çözümü paylaşırsanız sewinirim,şimdiden teşşekürler.

ekran kartının modeli nedir

nasıl öğrenebileceğimi söylersen hemen öğreniim

1 gb ram war ,1.6 ghz işlemci,emin diilim ama 512 yada 216 mb da ekran kartı war hocam,sadece ram le çözebilirmiim ?

şlemci fanın tozlanmıştır bu yüzden kapanıyordur ekran kartı ram felan alaksı yok bu işin işlemci fanını temzile... Bir de fanın dönüşüne bak düzgün mü düzgünse sogutucusunu temizle sorunun düzelcektir.daha önce böyle bir sorun yapmıyordu demi

Hocam uzun zamandır böle bi sorun war ,format falan attı arkadaş ama nafile

Mobile İntel 915gm/gms 910 gml express ekran kardı bu hocami128 mb mış bu arada

eyw güzel tespit te ,ne yapalım bi tavsiye wer bakalım

Arkadaşım benim lap top da da aynı şey olmuştu bilgisayarın içi çok fazla toz olduğunda fan çok fazla çalışıyor olsa bile kartları soğutamıyor sistemde belli bi sıcaklığın üstüne çıkınca emniyet açısından kapatıyor olay bu kadar basit yapman gereken tek şey bilgisayarın içine kuru hava tutmak ben yaptım bi daha problem olmadı.
umarım sorunun çözülür.

elektirk süpürgesiyle fanı temziliodm eskiden öle bişiler mi kastettiğin hocam?

Yok mu bu konuda bana yardımcı olabilicek ?

elektrik supurgesiyle temizlenmez dostum bu en buyuk hata.. cunku tozu cekmeyeceksin ufleyeceksin ki derinlemesine temizleyebilesin..
sorununuz isinmadan oluyor caresi temizlik kompresorle teknik serviste temizletebilirsiniz.. sonra farki zaten goreceksiniz.. iyi gunler..

Geri