bilgisayar kafayı yedi Acil Yardımmm

huseyin184

New member
Reaction score
0
selam arkadşlar.internete giriyordum yaklaşık yarım saat ayrıldım geldiğimde bilgisyar kitlenmişti.bende yeniden başlat dedim.bilgisayar açılmadı.daha sonra bir sayfa geldi önüme aşagıdaki gibi;
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to ur computer.
if this the first time you have seen this stop error screen, restart your computer ,if this appears again follow these steps.
check to be sure you have adequate disk space .if a driver is identifed in the stop message disable the driver or check with the manifactured for driver update.try changing video adapters.
check with ur hardware vendor for any BİOS updates.disable bios memory options such as caching or shadowing if u need to use safe mode to remove or disable compenent,restart your computer ,press f8 to select.
advanced start up options and them select safe mode .
teknical information.
.......

arkadaşlar vista kullanıyorum.ve geri yükleme de yapmamıştım .f8 bastığımda bir sürü seçenek çıkıyor.hepsine bastım denedim hiç biri eskisi gibi çalışmasını sağlayamadı.bazı seçenekler hiç açmadı bilgisayarı.
ne yapmam gerekiyor acil yardım.
arkadaşlar format atmamı söylediler ama bende cd ler filan yok .nasıl yapacam .satın alırken cd filan vermediler. ne yapmam gerekiyor .bilgisayarı eski haline nasıl getirebilirim.
tşkkk

27.01.2008 Tarihinde Üye Olmuşun Ve Herhalde Hep Sömürmüşün =)

iLk Mesajını Şimdi Yazıyosun =)

Sıkışınca Konu Aç Ohhh Valla Ne qüzeL

önce Sana Bi Işletim Sistemi Cd In Lazım Forumda Vistayı Xp Den Ayıran özellikler Içerisinde Yazmıştım Ram Ihtiyacını Ramıni Bana Bildir Ve Cd Lerinde Yoksa Bi Bilgisayarcıya Git Veya Aldığın Bilgiayarcıya Cd Sini Iste Ve Garantisini Sor

YAZDIĞIM BAŞLIK İŞLETİM SİSTEMLERİNİN OLDUĞU BÖLÜMDE

TEŞEKKÜR EDERSEN SEVİNİRİM

sevgili shecil cocuk bu si...... ortamında binlerce forum varrr..sana mesaj atmışsam seni adam yerine koyup buraya girmişsem buna sevineceğine bu si.. ortamında niye buraya geldin diyonn. bi tek senin mi forumun varrr. sen hiç internet te forum ları gezmiyon herhalde.e mail i kontrol ediyordum üye olduduğun için tşk eden bütün forumlara bu mesajı attım.hiç biri de senin gibi böyle ciğce yaklaşmadı senin gibi binlerce forum varr bu siiii....... ortamında...bundan sonra nahh gelirim üyeliğide iptal edecem sen de rekalmını daha cok alırsın hiç merak etmeeee bu an. si. yerinde...
cem beyy size tşkkkk

bence eminim herkes bıkmıştır şu windows sorunlarından ne yapsak zarar ne etsek zarar sen en iyisi format çek

ne emeği yaa..paraları siz ***ürün biz emek verelim.. annenin tek akıllısı sen miisn yawsss...

hüseyin ağzını topla burda herkes paylaşımcıdır senin gibi beleşçi değil ya ö.dilersin yada buraya bidaha giremessin

cokda umrumda yyaa.bizde yedik herkes paylaşımcıymışş.bavul bavul paraları sırtımızdan kazanın sonra emekçiyiz. iyi valla...

cokda umrumda yyaa.bizde yedik herkes paylaşımcıymışş.bavul bavul paraları sırtımızdan kazanın sonra emekçiyiz. iyi valla...

Zuaaa =)

Komik Şey Seni =)

Forum'a Ne Faydan Varki Senin Sırtından Para Kazanacaz..

Ayrıca Diyosunki.. Bu Forum'a Geldiğime Sevinmelisin Diye

Hoşgeldin.. Eywallah..

Ancak ßenim Üyelik Tarihimden Tam 3 Gün Sonra Üye Olmuşun..

Aradan 7 Ay Geçiyo.. Şimdiye Kadar Tek Bi Msj Olmadan Hep Sömürdüğün Ortada

Ama Sıkışınca Geliyosun.. Sorununu ßildiriyosun..

Unutma ;

Ne Ekersen Onu Biçersin =)​

la hüseyin.sen çözüm istedin çözüm sunuyoruz sen en iisi bilgisayarcıya git bi windows cd si al.format atmayı biliosan sen at atmayı bilmiosan mahalleden bi arkadaşına yaptır.

ayrıca bende o kadar şey paylaştım bana para veren olmadı.sadece bi teşekkür yetti.hmde sen bu siteye kurban ol.

Geri