Bilgisayar internet bağlantısı otomatik bazen elle Çalışıyor YARDIM LÜTFEN

siirgozlum

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Benim 20 Pclik internetcafe var. yeni bağlantı alırken bana ZyXEL P-660W-Tx model modem verdiler. Sorunum ise bazı pclerde bağlantım tamamen gidiyor. Fakat açık olan (MSN, online Oyun v.s.) Gbileri kapanmıyor ama bi yenisini açmak istediğimizde açılmıyor ipleri otomatik yapınca bağlantım düzeliyor. daha sonra diğer bilgisayarlarda zamanla sırayla aynı sorun veriyor. mecburi diğerlerinide otomatik yapmak zorunda kaliyorum. belli bir sure sonra gene ipleri elle vermek zorunda kalıyorum. yani anlıyacağınız muhakkak gunde her bilgisayar için 3-4 defa ipleri otomatik otomatikten elleye çevirmek zorunda kalıyorum. ve bunu yaptığımda da mecburi açık diğer programların bağlantları gidiyor buda müşteriyi rahatsız ediyor. ben anakartın en güncel driverlerini yükledim olmadı eski driverlerini yükledim gene olmadı. ne yaptıysam olmuyor kurulu eset antivirus programi vardı kaldırdım olmadı. ne bileyim defalarca format atttım gene aynı modeme reset attım yani sizin bildiğiniz bir yöntem varsa ne olur bana söyleyin. işlerimi çok etkiledi.

Bilgisayar sistemi:
Anakart : Asus M3N78-VM
E.kartı : Sapphire Ati HD3850
Ram : Kingston 2 Gb
işletim sistemi : Xp

Bu mesaja bakıp yardım edecek bi babayiğit yokmu

Geri