Bilgisayar ekran kart-ram Alcam Yardım Eder Misiniz .?

maynaq_

New member
Reaction score
0
Herkese merabalar beyler bayanlar .. Bilgisayarmn bi kaç parçasını değiştirmek istiyorum özellikleri veriyim 250 300 civarı tutan ekran kartı ram takcam yardımlarınızı bekliyorum.Herkese ayrı ayrı TŞKLER ..

özellikler:

XP
intel(R)
pentium D CPU 2.80GHZ
2.79GHZ, 1gb RAM
Ekran Kartı:Geforce 7300gs 32BİT

bilgisayar özellikleri böyle arkadaşlar sizce hangi parçaları değiştirmeliyim.? ne kadar tutar? bi söylerseniz mutlu olurum tşkler ..

ram 3gb yapabilirsin
ekran kartida 3870 tavsiye edebilirim
duruma gore kasa psu isteyebilir tabiki bunu goz ardi etmemek gerekir

Ram 3gb yap 40 lira 2lik Kingston lar. Ekran kartınıda 9600 GT harika bır performansı var. Prototype cayır cayır ,)

önce anakartına bak kaç MHz lik ram destekliyor ona göre haraket et hayır 533 veya 677lik destekliyorsa ilerisi için iyi değil anakartınıda deeğiştirmen gerekir. birde ekran kartı kaç mb onuda yassaydın daha iyi yardımcı olabiliriz.

arkadaşım senin pc benim pc aynı gibi benim yaptığım değişikler 1. 2gb ram 45 ytl seninkiyle aynı olsun ddr2 benimki üstünde yazar ona göre al , sonra atı radeon hd 3850 ekrankartı al 110 ytl gör neler olur oyunlar şahane oynarsın ama al bunları tak eger pc durup dururken kapanırsa bide güç kaynagı alman lazım ben de şu an bir problem yok 230 watt benimki seninkinde olursa 380 watt almanı tercih ederim 45 ytl oda en iyisi olsun dersen atı radeon hd 4850 al derim buda 190 ytl sen bilirsin hayılı günler

arkadaşlar hepinise teşekkür ederim :) not ettim bunları bi yere uygun olanını alCam..buraya paylaşırım :)

Geri