Bilgisayar Donup kalıyor

S

SqooK^

Guest
her hangi birşey yaparken oyun iş güc yazılım hatta pc boş acık lasın farketmıyor bı anda zaman belırsız donup kalıyor PSU 3.3 V hiç 2.9 yukarı cıkmıyor son 1,2 aydır acaba ondan olabılır mı ? 2.6 altına dusunce sankı pc donup kalıyor yardımlarınızı beklıyorum :(

bide anakartım asus p4s800 mx se ona gore bir psu onerebılırmısınız ??

Sq00k

elektrikten kaynaklanıyordur emin ol peki donma derken ne biçim bir donma fare imlecide donuyormu yani sabit kalıyormu kasanın üstünde hdd ışığı var o sabit yanıyorsa yani yanıp sönmüyorsa emin ol elektriktendir yani power...

:D olm kfuur eddırıcen bana :D psu dan dolayı pc donarmı bı cevap verın bırız bana :D ramlerı tek tek denedım yıne donma yaptı ramlerde bı bok yok :D wallaha ana avrat sovucem ramazan ramazan o olcak psudan dolayı pc kılıtlenıp kalırmı bırız bı cevap verın ?? eger psu dan dolayı olursa bana onerebılıcegınız bır psu anakartta gore 3.3 v war ya:d psda 2.9 ustune cıkmıyor beyler !!

tahref ışık yanık kalıyor ama donuyor yanı kısık bır ısıgı oluyor dedıgın gıbı yani donup kalıyor fare ımlec muzık ses felan hersey gıdıyor

şu anakartta gore bır power onerın bana 40 60 arası bısey olsn saten gocmus gocecegını kadar :d bakın pcmı ozellıklerını sayıyorum

Anakart:
CPU Türü Intel Celeron D 315, 2266 MHz (17 x 133)
Anakart Adı Asus P4S800-MX SE (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN)
Anakart Çipseti SiS 661FX
Sistem Belleği 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)
DIMM1: Nanya M2U51264DS8HC3G-5T 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz)
DIMM2: Nanya M2U51264DS8HC3G-5T 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz)
BIOS Türü AMI (10/20/06)
İletişim (COM ve LPT) İletişim Bağlantı Noktası (COM1)
İletişim (COM ve LPT) ECP Yazıcı Bağlantı Noktası (LPT1)

Görüntü Birimi:
Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB)
3D-Hızlandırıcı nVIDIA GeForce FX 5200
Monitör Samsung SyncMaster 793S/793V/MagicSyncMaster CM173G [17" CRT] (HMAYB36515)

Çokluortam:
Ses Bağdaştırıcı Realtek ALC655 @ SiS 7012 Audio Device

Depolama :
IDE denetleyici SiS 5513 IDE UDMA Controller
Depolama denetleyici SiS 180 RAID Controller
Floppy Sürücüsü Disket sürücüsü
Disk Sürücüsü SAMSUNG SP0411N (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133)
Optik Sürücü HL-DT-ST CD-RW GCE-8527B (52x/32x/52x CD-RW)
SMART Sabit Disk Durumu Bilinmiyor

Çevre Birimleri:
Yazıcı Microsoft XPS Document Writer
USB1 denetleyici SiS 7001 PCI-USB Open Host Controller
USB2 denetleyici SiS 7002 USB 2.0 Enhanced Host Controller
USB-Aygıt USB PC Camera (SN9C120) #2

donar tabikide olum psu yetersiz ise yada onda sorun varsa.

sana verdiğim linkten hesapla psu gücünü,olması gereken gücü.

ona göre bi kaliteli bi psu al.

la kemal :D pc 2 ci el satsan 200 den fazla etmez:d kalkıp sımdı 100mılyon lu :D malı takmanın bır anlamı yokkı şuan everest atx 400 takılı 5 senelık psu :D anasını aglamıtısr okadar elektrık gıt gelden bozulmustur 5 senelık mal bısey dıyemezsın su yukarda lınkdekı mal nasıl sızce alam bıtane kurtulam yoksa kafayı yıyıcem

pc toplamak kolayda:S bu anakart cok eskı olunca :D kablolar bı cıns gelıyor anlatabıldıgım :D her anakartta fark ettıgı ıcın : ()

lanet olsun bende :D 2 yıldır düzenli günde 3 pc tamir ederim fakat bilgisayar toplayamam :D

ya pc yi toplamasına toplarız ama iş biraz teknik bilgiye geldimi orda kalırız =)

ya aslında atx kasalara göre çıkıyo hemen hemen hepsi uyar ama yinede kesin bişi diyemiyorum.

ben pc nin eski olduğunu unutmuşum tabi pahalı parçayı takmanın anlamı yok.

ucuz marka bilemiyorum artık o sitede bak yorumları falan oku.

bilindiği üzre devlet hastanesinde donanımcıyım... bizde yeni eski bütün anakartlara 400 w power supply takarım hepside çalışır en iyisi iste yada biraz araştır

kemal :D cewrımdısımı takılıyon :D ya bitane alıcam yoksa:S bu donma sebebı nedır yanı ramlerı tek tek denedım yıne oldu yanı ramdan degıl hdd den degıl ıslemcı ve ekran kartından degıl :S anıden her hangı bır ıs yaparken oluyor bu yanı ozellıkle pc ılk sabah actıgımda oluyor bu tek sebep psu kalıyor tanıdıgm bır kac kısı dah war onlarlada konusıyım bakıım nedıyolar sonra bıtane alakda takak yoksa:S

kemal :D cewrımdısımı takılıyon :D ya bitane alıcam yoksa:S bu donma sebebı nedır yanı ramlerı tek tek denedım yıne oldu yanı ramdan degıl hdd den degıl ıslemcı ve ekran kartından degıl :S anıden her hangı bır ıs yaparken oluyor bu yanı ozellıkle pc ılk sabah actıgımda oluyor bu tek sebep psu kalıyor tanıdıgm bır kac kısı dah war onlarlada konusıyım bakıım nedıyolar sonra bıtane alakda takak yoksa:S

yok msn de değilim şu an gerçekten :001_tt2:

psu den bence...

garanti veriyorum psu dandır.... %100 hemde

Geri