Bilgisayar biliyorum diyenlere temp2.exe sorunu

aturan

New member
Reaction score
0
Bilgisayarımı açtığımda "temp2.exe bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor." diye bir ileti alıyorum. Bu sorunu çözmek için yapmadığım şey kalmadı bilgisayar üzerinde. Bilgisayara format dahi attırmıyor.%26 ya gelince bilgisayardaki elektriği dahi kesiyor.Yükseltmeme rağmen yine bu sorun devam ediyor. Sevgili bilgisayar ustaları bu sorunuma yardımcı olursanız sevinirim.İlginize şimdiden teşekkür ederim

Bunu bi dene....
1. Bilgisayarınızı F8 tuşu ile Güvenli Kip'ten başlatın
2. Windows oturumu açtıktan sonra CTRL+ALT+DEL tuşu ile Görev yöneticisine gidin ve İşlemler sekmesine tıklatın. Ekrandaki listeden önce TEMP1 sonrada TEMP2 dosyasının işlemini sonlandırın.
3. Bilgisayarınıza bağlı tüm sürücülerin ROOT'undaki COPY.EXE, HOST.exe ve AUTORUN.INF dosyalarını silin.
4. C:\WINDOWS klasörünün içinde bulunan XCOPY.EXE ve SVCHOST.EXE dosyalarını silin.
5. C:\WINDOWS\SYSTEM32 klasörünün içinde bulunan TEMP1.EXE ve TEMP2.EXE dosyalarını silin.
6. Başlat menüsünün çalıştır seçeneğini kullanarak REGEDIT uygulamasını çalıştırın.
7. "HKEY_CURRENT_USER\Software\Micosoft\Windows NT\Current Version\Windows" yoluna gidin ve LOAD satırını silin.
8. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Silinmesi için ismi geçen dosyaların hepsi gizli dosyadır ve eğer Windows Gezgininden göremezseniz DOS'un ATTRIB komutu ile gizlilik özelliğini kaldırabilirsiniz.

Örneğin COPY.EXE dosyasının gizlilik özelliğini kaldırmak için;
C:\ ATTRIB -h -r -s +a COPY.EXE
Yada Bunu
1- gizli dosyaları ve korunan sıstem dosyalarını gosterıyorum(araçlar-klasör seceneklerı-gorunum sekmesı altında)
2- C:\Documents and Settings\administrator\Local Settings\Temp
C:\Documents and Settings\salihbul\Local Settings\Temp
C:\Documents and Settings\administrator\Local Settings\Temporary Internet Files
C:\Documents and Settings\salihbul\Local Settings\Temporary Internet Files
C:\wındows\temp
C:\wındows\prefect
klasorlerınde ne varsa toptan "shıft+del" yapıyorum
3- calıstıra msconfig yazıp baslangıc sekmesındekılerı tümünü devre dısı bırakıp ve hizmetlerden tüm micirosoft hizmetleri isaretliyken tümünü devre dısı bırakıyorum msconfigi kapat pcyı yenıden baslatmadan cıkı secıyorum
4- calıstır-regeditı acıp HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion \Run yolunu bulup oradada ne varsa sılıyorum.
5- pcyı yenıden baslatıyom

Alıntıdır...

inşalah bizide kurtarır
eline saglık

kardeş bu temp2.exe nedir nasıl bi hatadır neden çıkıyodurr. virüsle bi alaksı varmı. google dan herhangi bi siteye tıkladığımda hep aynı site çıkıyor ve yanında ayrı bi site daha çııyor reklam amaçlıı neden acaba bi bilgin varmı?

Windowsu güvenli kipte açın.
Güvenli kipte
Sırasıyla
başlat/çalıştır
regedit yazın enter'a basın
Buradan
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ Explorer\MountPoints2
anahtarını bulun
Buradan
MountPoints2 anahtarına sağ tıklayıp silin

temp2.exe sorunu ancak şu olabilir.bir siteden yemiş olabilirsin.
temp klasörüne bir dosya cıkarılmış ve calıştırırken dosyayı bulamadıgı icin
hata veriyor.başlat/calıştır/msconfig yaz ve başlangıc kısmında temp2.exe gibi bir işlem varsa
checkboxunu disabled ed yani kutucugu boşalt.

eger orada yoksa o zaman temp2.exe adında bilgisayarım altında gizli klasör dahilinde bir arama yap buldugu zaman sil. sorun hal olacaktır.

arkadaşlar tşkrlr ama sölenenlerin hepsini yaptım ama hala devam ediyor.ben olayın boyutunu iyice anlatayım size.benim bilgisayardan her hangi bi dosyayı flashdiskle başka bir bilgisayara aktardım benim hata o bilgisayara geçti... format çektiğm zamn gidecek ama içinde uzun zamandır biriktirdiğim bilgiler gidecek.. kopyalayıp formattan sonraa aktarıcam ama yine o hatayıda beraberinde getiricem yanii bu hatayıı halletmemein başka yolu yokmu.. ayrıca bilgisayarımdaki sürücüleri c,d,e hansini tıklarsam ayrı sayfadan açıyor(klasör secenekleri ayarlı herbir klasörü kendi sayfasında aç işaretli) kendi sayfa ve hata ondan sonra çıkıyor. çok acil yardım lütfen

yanlış bilgilendirmeyelim

Bunu bi dene....
1. Bilgisayarınızı F8 tuşu ile Güvenli Kip'ten başlatın
2. Windows oturumu açtıktan sonra CTRL+ALT+DEL tuşu ile Görev yöneticisine gidin ve İşlemler sekmesine tıklatın. Ekrandaki listeden önce TEMP1 sonrada TEMP2 dosyasının işlemini sonlandırın.
3. Bilgisayarınıza bağlı tüm sürücülerin ROOT'undaki COPY.EXE, HOST.exe ve AUTORUN.INF dosyalarını silin.
4. C:\WINDOWS klasörünün içinde bulunan XCOPY.EXE ve SVCHOST.EXE dosyalarını silin.
5. C:\WINDOWS\SYSTEM32 klasörünün içinde bulunan TEMP1.EXE ve TEMP2.EXE dosyalarını silin.
6. Başlat menüsünün çalıştır seçeneğini kullanarak REGEDIT uygulamasını çalıştırın.
7. "HKEY_CURRENT_USER\Software\Micosoft\Windows NT\Current Version\Windows" yoluna gidin ve LOAD satırını silin.
8. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Silinmesi için ismi geçen dosyaların hepsi gizli dosyadır ve eğer Windows Gezgininden göremezseniz DOS'un ATTRIB komutu ile gizlilik özelliğini kaldırabilirsiniz.

Örneğin COPY.EXE dosyasının gizlilik özelliğini kaldırmak için;
C:\ ATTRIB -h -r -s +a COPY.EXE
Yada Bunu
1- gizli dosyaları ve korunan sıstem dosyalarını gosterıyorum(araçlar-klasör seceneklerı-gorunum sekmesı altında)
2- C:\Documents and Settings\administrator\Local Settings\Temp
C:\Documents and Settings\salihbul\Local Settings\Temp
C:\Documents and Settings\administrator\Local Settings\Temporary Internet Files
C:\Documents and Settings\salihbul\Local Settings\Temporary Internet Files
C:\wındows\temp
C:\wındows\prefect
klasorlerınde ne varsa toptan "shıft+del" yapıyorum
3- calıstıra msconfig yazıp baslangıc sekmesındekılerı tümünü devre dısı bırakıp ve hizmetlerden tüm micirosoft hizmetleri isaretliyken tümünü devre dısı bırakıyorum msconfigi kapat pcyı yenıden baslatmadan cıkı secıyorum
4- calıstır-regeditı acıp HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion \Run yolunu bulup oradada ne varsa sılıyorum.
5- pcyı yenıden baslatıyom

Alıntıdır...

yazıklarının hepsini okudumda :D gözüm korktu yaw.. SVCHOST.EXE bilgisayarın temeli zaten.. sen bunu kalk sil diyorsun :vur walla akıl karı deil :D yerinizde olsam yapmazdım.. hee templeri gönül rahalığıyla silebilirsiniz.. bende siliyorum onu.. ve hiç bişeyde olmuor xD

bende de vardı o virüsmüş nod32 virüs sistemi bu olayı bulup çözüyo dene bi

Geri