Bilgisayar ban'ı nasıl kaldırılır

oldman

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar bir sitenin kurduğu bir oyun tarafından bilgisayarım banlandı.banı nasıl kaldırabilirim.antiban programını kullandım ama işe yaramadı.ilginiz için teşekkürler.

senin IP ni banlamışlardır:saskin

proxy yap IP ni deiştir.....ben öle yaptım .....ama IP yi hangi siteden bulduğumu bilmiorum:saskin

edit: http://www.proxy4free.com/page1.html

Türkiye IP si ni internet seçeneklerinden (ayarlar) biyere yazmıştım... modemi kapatıp açınca bann kalktı

teşekkür ederim pori ama ben usb modem kullanıyorum.ip adresini TCP/ıp den değiştirdim ama dns sunucusunu bilemediğim için bağlantı kuramıyorum.usb için ayrı bir yöntemmi var acaba...

usb modem kullanıyosun, bence ethernet dene bi de. ondan banlamış olamazlar.

ethernet modemim yok maalesef o halde nasıl banlanmıştır.hatta ip gizleyen program dahi kullandım ama sorunu çözemedi.

bu 4işlemi yaparsan bilgisayarın int. üzerinde tanınmaz
1-mac adres change et isim vermiycem ama biraz ugraşırsan bulursun bilgisayarın fiziksel kodunu değiştirir
2-dns sunucu ayarlarını değiştir{ TRKY-DNS} tavsiyem
3-ip ni değiş{ hide ip platinium- steganos} tavsiyem
4-bilgisayarındaki cookie temporary internet files ı temizle

abı vallaha her turlu banlıyolar 10 tane banlama cesıdı var =) ethernetten banlayamzalar demıssın oleedır o zamanda
bıde harddısktan banlıyolar dıye bılıyorum ben bı yerde okumuslugum var bunu cozumu bı programdı ama program aklıma gelırse yazarım

rebel ben de okumuştum galiba ama ne kadar gerçek bilmiyorum.program sanırım bu iş için en iyisi aklına geldiğinde yazarsan çok iyi olur.

slm arkadaslar mac ban yemısım de comfrogdan sımdı ne yaptıysam gıremıyorum camfrog hıç acılmıyor bende yenı bılgısayar kullanıcısıyım yardımcı olurum dıyen arkadasları beklıyorum tesekkurler

arkadaşlarım mac adresimi değiştirdim, modemi resetledim vb... hala banlıyım lütfen acil yardım edin lütfennnnn

Geri