graffiticy
New member
- Reaction score
- 0
merhaba arkadaşlar.arkadaşın masaüstü bilgisayarı perfect xp sp3 yüklüydü.ne yaptı bilmiyorum ama bilgisayarı açma tuşuna basınca windows yüklenme ekranı geçtikten sonra masaüstü açılmadan mavi ekran hatasıu veriyodu.ne güvenli mod ne de diğer seçeneklerden açabildik bilgisayarı.sonra format atalım dedim.ama arkadaşın kasadaki dvd sürücü dandikti bende bnm kasadaki dvd-rw yi söktüm.bnm sürücü sataydı.onunki ide girişliydi.onun dvd sürücüyü bağlantısını söktüm bnm sata dvd sürücüyü bağladım kasasına bi açtım hiç görüntü gelmiyor.ayrıca hardisk ışığı sürekli yanıyor hiç sönmeden.kapattım açtım yine değişmedi.bağlantıları rami kontrol ettim.sorun yok.ama açma düğmesine basınca hiçbir görüntü gelmiyor.ama bilgisayar çalışır durumda.fanlar dönüyor.verdiği mavi ekran hatası da yanlış hatırlamıyosam UNMOUNTABLE_BOOT gibi bişeydi tam adını hatırlamıyorum.onu veriyodu açmıyodu windowsu.şimdi hiç başlamıyor bile bilgisayar.arıza nerdedir?nasıl halledebilirim acaba?bi çözüm bilen varsa lütfen yazabilir mi?teşekkür ediyorum.