bilgisayar açılırken reset atıyo, yardm pls

The_Ephee

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar benim sorunum, bilgisayarı her açtığımda xp nin loading ekranında takılıp kendi kendine reset atması..bazen 2 kere bazen de 5-6 kere reset atmayınca açılmıyo...sizce bunun nedeni ne olabilir ;virüs fln mı ( virüs olsa hiç açılmazdı heralde? ) yoksa donanımdan kaynaklanan bi problem mi? yardmcı olan arkadaşlara şimdiden tşk

kardeş banada aynısı oldu vırusle alakası yok işletım sıstemınde hata olmuştur ondan dolayo oyle yapıyodur bn format attım kurtuldumm

Tek çaren format galiba üzgünüm ben daha böyle bi olayı ne duydum ne gördüm. ama okuduğum kadarıyla sistemin ciddi derecede hasar görmüş

bendede oluyodu format attım şimdi yine oluyo ama eskisi gibi değil bi kere reset atıom düzelio eskiden senin gibi 5-6 kere reset attıktan sonra oluodu benim anakartım eski ram,ekran kartı,hard-disk felan ne warsa yüksek bence ana kart kaldıramıo ondn oluo

işlemci fanım da normalden yavaş dönüyodu sanırım ondan da olabilir..

The_Ephee' Alıntı:
işlemci fanım da normalden yavaş dönüyodu sanırım ondan da olabilir..

Bilgisayarın açılırken BIOS'u geçtikten sonra, Windows açılmadan F8'e bas. Açılış Menüsü'nü göreceksin. Açılış Menüsü'nden (sanıyorum) Sistem Hatasında Yeniden Başlatma'yı seçeceksin. Bu yöntem sorununu çözmezse format atıp sistemi yeniden kurmanı tavsiye ederim.

arkadaşlar.reset atma olayıo benim pc de yapmıştı o kadr çok format attımki.sormayı gitsin.sonunda sorunu buldum ram çıktı
2 adet farklı marka ram vardı sistem 5-6 ay kadar normal çalıştı daha sonra reset atmaya başladı bazen hiç açamıyodu..ram kalitesi marka çakışması tabiki anakarttanda kaynaklanıyo bunlar..kontrol edip bana bildirebilirsiniz..sonuç hakkında..

format at sonra rem e işlemcini kontrol et hala sorun devam edrse anakarıtına bak

Bİlgİsayarin Axp Cd Sİ İle Onrim Çek Olur EĞer Olmazsa Ram Lerİn Sorunludur

Geri