Bilgisayarın Sürekli Donması

ali06can

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
Arkadaslar başlıktada bahsettiğim gibi bilgisayarım sürekli donuyor bilgisayara kapat komutu verdiğimde donup kalıyor herhangi bir hata almıyorum ama bir dosyaya sağ tıkladığımda bile donuyo pc özellikleri amd athlon(tm)64X2 dual core processor 3800+ 2.00 GHz, 1 gb ram 512 ekran kartı üstünde xp professional sp2 yüklü nod 32 anti virüs programı kullanıyorum taratıyorum ama bir zararlı etken bulmuyo yardımlarınızı bekliyorum

donmayı sılemcı rem yada anakarttan yapar dedıgın gıbıyse donanımsal yanı aldıgın yere gotur pc yı bı baksınlar zaman gecemeden

sorun power satta olabilir bi degiştir de dene istersen bu donmaları genede power sattan yapar

senın saydıgın ozellıklerın aynısı benım bılgısayar pro 2000 mı markası acaba kardes bende bı sorun yok yapmasına ımkan yok arıza dıger arkadasların dedıgı gıbı teknık heralde

yaw 1 kac arkadas pc denki tozdan kaynaklanıyo olabilir dedi gercektende pc min içinde baya toz var sizce bundan kaynaklanıyo olabilirmi yoksa teknik sorun mu ?

tozları temizle
özellikle fanlar sorunsuz ve hızlı çalışmalı.

tozları temizle
özellikle fanlar sorunsuz ve hızlı çalışmalı.

temizledim bakalın aynı sorun yasayacakmıyım

pc eskisinden iyi oldu ama donduğunda yine eskisi gibi baya uzun süre donuyo ve hiç bir komut gecerli olmuyo

İşlemcini çok yoran bi programdan olabilir.Görev yöneticisinden bakabilirsin cpu tükemi ne kadar diye.

Nod32 de yapar haberin olsun :D
Nod32 yi kaldır bak neler değişecek denemeni tavsiye ederim

nod32 yi uzun süredir kullanıyorum ondan kaynaklandığını sanmıyorum sorunun yazılımsal olduğunun kanısındayım ama nerde olduğundan emin değilim cünkü donanımda sorun yaratacak tüm etkenleri ortadan kaldırdığımı düşünüyorum

nod32 ve diğer spyware tarayıcılar herhangi bir zararlı bulamıyorsa sorun donanımsaldır..

benim aklıma ilk gelen ramlerden kaynaklanıyor olması, ramleri slotlarından tek tek çıkar, güzelce temizle, ramlerde ve slotlarda toz kalmamasına dikkat et, eğer tek slot ramin varsa diğer slota takıp dene, değilse birbirlerinin yerini değiştir..

forumdan spyware doctor isimli yazılımı indir kur . bazen nood32 spyları bulamıyo . ben ondan şüpheleniyorum....:eek:

senin dediğin programı indirdim ve baya bi trojan ve keylogger türünde zararlı buldu teşekkür ederim...

nod32 ve diğer spyware tarayıcılar herhangi bir zararlı bulamıyorsa sorun donanımsaldır..

benim aklıma ilk gelen ramlerden kaynaklanıyor olması, ramleri slotlarından tek tek çıkar, güzelce temizle, ramlerde ve slotlarda toz kalmamasına dikkat et, eğer tek slot ramin varsa diğer slota takıp dene, değilse birbirlerinin yerini değiştir..

kasanın içini tamamen temizledim a dan z ye her yerini sorunum düzeldi yardım eden ve etmek için çaba gösteren herkese teşekkür ederim

Geri