Bilgisayarın fişini takıp çekince Pc açılıyor Tarih ve Saat sıfırlanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aksa63

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Intel box975 anakart kullanıyorum pc kapatıp fişi çekip tekrar takınca pc kendiliğinden açılıyor. Ve tarih sıfırlanıyor bu konuda yardımcı olursanız seviniim nette biraz araştırdım bazı arkadaşlar biosta power apm conf. denilen kısımda power on last state stay off gibi seçeneklerden stay off seçmemi söylediler onu da yaptım olmadı yardımcı olursanız sevinirim.

kardeş bios pilini bir kontrol et bence ondan kaynaklanabilir

kesinlikle bios pili bitmiş yeni bir tane alıp takarsan sorun kalmaz bios pili ana kartın üzerinde sat pilleri gib yası fakat daha büyük olan bir pildir. Yardımcı olması için bir kaç resimde koydum

resimlerin üstüne tıklarsan daha büyük olarak görebilirsin

evet bencede en mantıklı cevap bios pili. zaten bilgisayar açıp kapandığında saat problemi varsa pilde sorun vardır...

kesinlikle bios pili bitmiş yeni bir tane alıp takarsan sorun kalmaz bios pili ana kartın üzerinde sat pilleri gib yası fakat daha büyük olan bir pildir. Yardımcı olması için bir kaç resimde koydum

resimlerin üstüne tıklarsan daha büyük olarak görebilirsin

Kardes sen kesin salaK sn bios pili bitince Pc aÇıLırmı Ya bilip bilmeden yazıoRsunuz

BIOS Pilini Değiştirdikten Sonra Başka Hiç Bir Sorun Kalmaz Tarih/Saat Ayarı ile İlgili. .

Anakartın Üstünde Bulunur BIOS Pili. .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri