bilgisayarın açılış şifresini kaybettim nasıl açacağım?

mammi105

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar .ben masaüstü bilgisayarımda açılış şifresini değiştirmiştim galiba değiştirirken yanlış bir tuşa dokundum şimdi şifreyi girmeme rağmen açılmıyor.ben bu bilgisayarı nasıl açabilirim.lütfen yardım edin?

Dostum Bilgisyarını Güvenli Modda aÇ ( naısl açılır die sorarsan ; bilgisyar açılırken warya bios felan çıkıyo ( Siyak Ekran) o anta F8'e bas önüne yazılar çıkar sen güvenli mode seç enterle pc güvenli modda açılır oprdan yeni bi hesap oluştur bilgisyar yöneticisi die yani kısıtlama olmadan sonra pc yi yeniden başlat yeni yaptığın hesaba gir ordan unuttuğun hesabı sil artık yeni açtığın hesaptan tüm ilemlerini yaparsın ..:)

Umarım yardımcı olabilmişim

yanlış bir tuşa basman imkansız çünkü parolanı onaylaman gerekiyor...

gelelim nasıl kırabilirsin ben bu yöntemle daha dün okuldaki bilgisayarın şifresini kırdım :D
bilgisayarı güvenli modda aç administratör girişi yap kullanıcı hesaplarına gir ve şifreyi deaktive et kolay gelsin

yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar şifreyi değiştirdim ilginize teşekkür ederim

ABİ İyi güzel ama adam hadi administratorun şifresini unuttuysa ne olcak

bencede hadi şifrenin ilkini yanlış yazdın peki ikincide ilk yanlışın aynısı mı ilginç ama yinede hallettiğinse sevindim

yeni üyeymişşin buna rağmen bak nasıl ilgileniyolar bence forumda kalıcı ol (reklam olsun bea)

arkadaşların dediği gibi yanlış tuşa basman imkansız muhtemelen yaptığın şifreyi yanlış hatırladın ama sorunu çözdüğünüze sevindim,,

arkadaslar pcniz xp se ilk aldıgınız da kullanıcı hesaplara gelin kullandınız hesabı secin ilgili görevler deyin unutulan parolayı önle deyin tbi bunu demeniz için disket sürücünüz olması grk sonra açılış disketi yapın prolayı unuttugunuzda disketi takin iste bu kaa

Bilgisayarı Güvenli Modda başlat Sonra Administaröl a gir ordan değiştirebilirsin :victory ....

arkadasım simdi sifre ekranı geldimi ctrl+delete+alt deip karsına cıkan kullanıcı hesap ismini sil ve ora administrator yaz enter de admin modunda pc yi aç.sonrası kolay sifreyi deiştir işlem bitmiştir...

Peki arkadaslar ben size birsey sorucam diyelim ki benim adminisator sifrem var ama onu unuttum güvenli kipten girdim peki sonrasında napıcam :) normal kullanıcı sifrem yok admin sifrem yok ee sonra nasıl yapabilir sadece meraktan soruyorum ;)

bilgisayar normal açılsın.şirfe ekranı geldiğinde ctrl+Alt+Delete tuşlarına 2 defa bas.Daha sonra karşıan bir pencere geleçek kullanıcı adı yazılan kısma Administrator yaz tamammı tıkla daha sonra denetim masasından şifreni değiştir.

hiç anlattığınız gibi değil bi kere aynen pc iy güvenli modda aç denetim masası kullanıcı hesaplarına gir parolayı kaldır de parolayı kaldır tuşuna bas tamam sonra pcyi normal modda aç parola marola kalmadı hiç yeni hesap oluşturmana gerek yok

bide söyle bi durum var bunun üstüne ya kuran kisi yeni bir user yaratmak yerine administrator hesabi ile logon oluyor ise makinayaa?

o yüzden bu güvenli modda acip administrator account'u ile girmek hikaye olur...

Peki arkadaslar ben size birsey sorucam diyelim ki benim adminisator sifrem var ama onu unuttum güvenli kipten girdim peki sonrasında napıcam :) normal kullanıcı sifrem yok admin sifrem yok ee sonra nasıl yapabilir sadece meraktan soruyorum ;)

giderelim merakini,

ERD Commander 2005 sürümü vista ile uyumlu degildir vista ile uyumlu olan sürümü 2007 sürümüdür. ERD Commander ile baslatip makinayi istedigin account'un parolasini resetleyebilirsin..

birde youtube'den video ekledim, ERD Commander ile password resetleme videosu..

www.youtube.com/watch?v=BUnbwsyzupk

[VIDEO]BUnbwsyzupk[/VIDEO]​

Geri