bilgisayarın açılışı neden yavaş

follow_me

New member
Reaction score
0
bilgisayarımın özelliği intel core 2quad Q8200 2.33 ghz olmasına rağmen açılıştaki solucan 15-20sefer gidiyor sonra açılıyor daha öncekinde 5-6 seferde açılıyordu nerede sorun olabilir acaba şimdiden teşekkürler...

ve ya fazla program yükledin ,başlat çalıştır msconfig başlangıç de tümüne devre dışı bırak bide öle dene,sistemini rahatlatmak için de advanced system care programını kullan ,virüs de girmiş olabilir, nod 32 ve ya kaspersky kullan

Core 2 Quad olmasına rağmen 15*20 defa mı:saskin Mutlaka başka bir problem vardır.

ve ya fazla program yükledin ,başlat çalıştır msconfig başlangıç de tümüne devre dışı bırak bide öle dene

bu işlerden çok iyi anlamam ama bilgisayar daha en başta yavaşlamamışmı? bence baska bir sorun var eğer msconfig'le düzelecek olsa en azından masaüstü geldikten sonra baya beklerdi.

ve ya fazla program yükledin ,başlat çalıştır msconfig başlangıç de tümüne devre dışı bırak bide öle dene,sistemini rahatlatmak için de advanced system care programını kullan ,virüs de girmiş olabilir, nod 32 ve ya kaspersky kullan

gayet iyi açıklamış cixsin söykediklerini yap

arkadaşlar ben zaten yeni format attım msconfig tümünü devre dışı bırak dedim advanced system care kurdum ama hiçbirşey değişmedi sadece açılışta yapıyo açıldıktan sonra bir problem yok antirvir olarakta kaspersky kullanıyorum virüs taraması yartım ama bişey çıkmadı kullandığım sistemde windows-xp-aero-xtreme-2009 live acaba o yüzden alabilirmi?

Geri