Bilgisayarım kendiliğinden antivirus 2009 diye bir şey kuruyor

ikalender

New member
Reaction score
0
Windows xp kullanıyorum.aslında bilgisayarımda kaspersky2009 var ama onu çalıştıramıyorum.Açılmıyor.Ve windows un güvenlik uyarısı çıkıyor ve tıkladığımda antivirus2009 diye bir program yüklüyor o da virüs buluyor fakat temizlemiyor serial istior.Aslında ben o programı kullanmak itemiyorm ve onuyüklemek istemiyorum amaotatik yklüyor. ondan nasıl kurtulabilirimNedir ne değildir onu da bilmiyrum.

kardeş antivirus 2009 un kendisi virüs saten bilgisayara format çek düzelir

güvenli modda başlat yeni antivirüs yükle tarat

arkadasin dedigi gibi guvenli kip' te bilgisayariniza antispyware ve antivirus ile tarama yaptirin,

reklam yazilimi tarzi basit bir virus cesidi,

veya
biraz daha zor bir yol olarak kendiniz de silebilirsiniz,

baslat>>>calistirdan>>msconfig(enter)>baslangic

bu yolu izleyerek bu virusun nerede bulundugunu gorebilir ve kapatarakta silebilirsiniz,
tabi bu yolda soyle bir durum daha olusacaktir regedit' e kendini atacagi icin regedit'ten de silmeniz gerekecek

mesela bulundugu yer icin bir ornek

c:\windows\system32\xxxx
veya
c:\microsoft.net altinada atabilir

kolay gelsin

arkadaşlar gerekenleri yazmışlar ama en temizi güvenli kip te program files içerisinden direk klasörü sil. bazı vurusler regedite kendini yazdıgı için progres kill programını bul ondan dosyayı blokla yada unlocer dan sil başka bir çözüm de hijack this programını kur acılısı duzenle bence en son solediğim basit ve güzel kolay gelsin.
tşk cok görmeyin.

Geri