Bilgisayarım Kafayı Yedi :( Yardım Lütfen

KurdanKoL

Pesimist Kötü Adam
Reaction score
0
Arkadaşlar Bilgisayarımda Simgeler Gözükmüyor hiç birşey acılmıyor resetlesem bile hiç etkilemiyor. Msn Acılmıyor. Denetim Masası Acılmıyor Sadece internet acılıyor. Sistem geri yükleme sayfası bile acılmıyor Ne yapmam gerekli

Kardeşim indiriyorum ama klasörlerde acılmıyorki

Yokmu arkadaşlar Yardım edecek görev yöneticisindeki işlemlere tıkladıgımda yanlarında sistemmi yoksa baska bişimi tarafından calıstıklarıda yazmıyor lütfen yardım

hacı sen harddiski ikiye böl yeni bölüme windowsu kur

hıc ugrasma cak formatı..sıstemı en ıyı sekılde yukle kur...daha sonra acronıs true ımage ıle al bı ımage..
ne zmn sorun yasarsan 10dakkada hersey normale doner

emut deyu bir program var combonun yaptığı işleri yapan klasör değil portable çalışan bir program toplama gibi bişey dos ortamında buna benzer hataları düzeltiyor denemeni öneriririm.
Google hazretlerine sor eminhoca diye bir yerden indir küçük bir pr bir bilgisayar öğretmeni arkadaş yapmış çok faydasını gördük bence deneyin ve sonucu yazın foruma fayda sağlamışmı

bak şimdi açıyorum
bilgisayarıma sağ tıkla yönet de
ordan disk yönetimini seç
sonra birimlerden (disklerden )birini küçült
boş alan çıkacak sağ tıkla yeni birim de ismini cismini seç ve yeni bölüme windowsu kur
eski bilgilerin diğer diskte kalır ordan çekersin

bak şimdi açıyorum
bilgisayarıma sağ tıkla yönet de
ordan disk yönetimini seç
sonra birimlerden (disklerden )birini küçült
boş alan çıkacak sağ tıkla yeni birim de ismini cismini seç ve yeni bölüme windowsu kur
eski bilgilerin diğer diskte kalır ordan çekersin

disk yönetimini sectiğimde pc donuyor?

En iyi çözüm bas formatı. Daha sonra deepfreeze'yi kur.

Arkadaşım bas formatı bas formatı diyorsunuz pc de o kadar bilgiler herşey var + 20 tl ve kasayı bilgisayarcıya götürmek için bir sürü zahmet bunlarıda göz önünde bulundurun ordan bas formatı demek kolay

Arkadaşım bas formatı bas formatı diyorsunuz pc de o kadar bilgiler herşey var + 20 tl ve kasayı bilgisayarcıya götürmek için bir sürü zahmet bunlarıda göz önünde bulundurun ordan bas formatı demek kolay

O zaman HDD'yi söküp başka makinede yedeğini alcaksın. Sonra formatı atacaksın.

ama KurdanKoL yapacak pek bişeyin kalmamış gibi baksana bu illet tüm bilgisayarını sarmış durumda kaldıki klasörler dosyaları açamıyorsun, virüs taraması yapamıyorsun bu durumda yapacak pek fazla bişeyin kalmıyor. nero varsa yedeklerini al format at inşallak bari bu olur.

pc nin ilk açılışı sırasında f8 e basılı tut pc yi güvenli modda açmayı dene.
açılırsa eğer arkadaşların önerdiği programları güvenli moddan çıkmadan kurup çalıştırabilirsin.
pc biraz yavaş hareket eder acele etme.kolay gelsin.

sorun çözüldümü?
usb belleğe combofixi yükle başka bir pc de
eğer kendi pc nde belleği açabilirsen combofixi çalıştır
bu aşama gerçekleşirse
pc ni restart yapıp F8 le başlat ve combofixi birde güvenli modda çalıştır
bu sorununu çözecektir

ayrıca format için pc ni bir yere götürmene ve 20 tl kaybetmene gerek yok
nasıl format atacağını bu sitede ayrıntılı öğrenebilirsin

Geri