Bilgisayarım Hangi Oyunları Kaldırır Yardım ?

cihangarip

New member
Reaction score
0
Grundig Marka Diz Üstü Bilgisayarım Var . İşlemci İntel Core i5 6gb Ram Nvidia 1 gb gt540m Hangi oyunları Oynayabiliyirim Arkadaslar ?

Pes 2011 - Fifa 2011 gibi oyunları rahat oynarsın. Yeni nesil oyunlarda çok performans bekleme :)

her oyunu oynarsan kafana takma :)
örnek vereyim ;
i5 işlemci
4gb ram
1 gb ekran kartı
laptop
oynamadığı oyun yok

Edit: Yanlış anlaşılma oldu. Ram'i 1 gb. gördüm :) Sen bu sistemle istediğin oyunu oynarsın.

tsk ederim arkadaslar yardımlarınız için. birde baska bir sorum olucak oyun oynarken ısınma sorunu olursa bilgisayarı yakarsam diye korkuyorum :D oyun için genelde masa üstü sistemleri tercih ediyorlar :)

masaüstü al ozaman :), laptoplarda ısınma problemı olur mu tozunu alırsın ayda 1 , dıbınede fan koyarsın ama yazın sıcagında mutlaka olucaktır. markadan markaya da değişir.

masaüstü al ozaman :), laptoplarda ısınma problemı olur mu tozunu alırsın ayda 1 , dıbınede fan koyarsın ama yazın sıcagında mutlaka olucaktır. markadan markaya da değişir.

crisis 2 sorunsuz oynuyorum suan bir sorun yok masa ustu bilgisayarımda var ama donanımı biraz dusuk laptoplarda oyun oynamayı daha cok seviyorum ben :)

Tüm oyunları oynayabilirsin ama performansı masaüstünü aratacak şekilde olur. ısınma sorunu her disüztünde mevcut, önüne geçmenin iki temel yolu var, birincisi ürünü serin tutmak için masa gibi sert bir zeminde tutmak, ikincisi oyun ve program, windows konfigurasyonlarını en az sistem kaynağı kullanacak şekilde ayarlamak.

Bunun için de tweaks aramaları yapıp performans artısı kazandıracak tüm önlemleri bir gözden geçirmek gerekiyor.

Geri