osmangfb
New member
Arkadaşlar,6 ay önce aldığım TOSHIBA A300-15D laptop um sık sık ısınıyor.
herhangi bir oyunu açtığımda fanlar hızla çalışıyor ve birkaç sn sonra ısınmaya başlıyor..oyun oynadıktan sonra da aşırı sıcaklıktan kapanıyor bilgisayar..oyun oynayamaz oldum..bilgisayarın özellikleri de çok iyi..neden bu ısınma..eskiden bu kadar ısınmazdı.sizce ne yapmalıyım..bu ısınmayı nasıl engelleyebilirim..bir programı var mı(olabileceğini zannetmiyorum da ),ekstradan birşey mi yapmalıyım..
yardımlarınızı bekliyorum..teşekkürler şimdiden..
mesela crysis oyununda çok ısınıyor ve kapanıyor..en fazla 10-20 dk oynayabiliyorum..
ya da PES oyununda..ya da herhangi bir oyunda...
Marka TOSHIBA
Ekran 15.4" Toshiba TruBrite WXGA TFT (1.280x800)
İşlemci Intel Core 2 Duo T9300-2.5GHz (6MB L2 cache, 800MHZ FSB)
Bellek 3GB (2GB+1GB) DDR2 RAM - max. 4.096MB
Hard Disk 640GB (320+320GB) (5.400rpm) Seri ATA HDD
Ekran Kartı ATI MOBILITY RADEON HD3650 HyperMemory teknolojili, 512MB yerleşik, 1.279MB kullanılabilir grafik belleği, 16x PCI Express
Sürücü DVD Super Multi çift katmanlı sürücü
AraYüz Harman Kardon stereo hoparlörler, 5’i birarada Bridge Media Yuvası, 4x USB 2.0, i.LINK (IEEE 1394), TV çıkışı (s-video), Express Card Slot, Kulaklık soketi ile paylaşımlı S/PDIF (optik)
İletişim 56K modem, Ethernet LAN 10/100
Kablosuz İletişim Wireless LAN (802.11a/b/g-Draft-N), Bluetooth 2.1 EDR
İşletim Sistemi Orijinal Windows Vista Home Premium Edition TR/ENG
Özel Fonksiyonlar Entegre VGA web kamera (Yüz tanıma fonksiyonlu) ve mikrofon (VoIP), HD Audio
Batarya Li-Ion pil
Ağırlık(kg) 2.7kg
herhangi bir oyunu açtığımda fanlar hızla çalışıyor ve birkaç sn sonra ısınmaya başlıyor..oyun oynadıktan sonra da aşırı sıcaklıktan kapanıyor bilgisayar..oyun oynayamaz oldum..bilgisayarın özellikleri de çok iyi..neden bu ısınma..eskiden bu kadar ısınmazdı.sizce ne yapmalıyım..bu ısınmayı nasıl engelleyebilirim..bir programı var mı(olabileceğini zannetmiyorum da ),ekstradan birşey mi yapmalıyım..
yardımlarınızı bekliyorum..teşekkürler şimdiden..
mesela crysis oyununda çok ısınıyor ve kapanıyor..en fazla 10-20 dk oynayabiliyorum..
ya da PES oyununda..ya da herhangi bir oyunda...
Marka TOSHIBA
Ekran 15.4" Toshiba TruBrite WXGA TFT (1.280x800)
İşlemci Intel Core 2 Duo T9300-2.5GHz (6MB L2 cache, 800MHZ FSB)
Bellek 3GB (2GB+1GB) DDR2 RAM - max. 4.096MB
Hard Disk 640GB (320+320GB) (5.400rpm) Seri ATA HDD
Ekran Kartı ATI MOBILITY RADEON HD3650 HyperMemory teknolojili, 512MB yerleşik, 1.279MB kullanılabilir grafik belleği, 16x PCI Express
Sürücü DVD Super Multi çift katmanlı sürücü
AraYüz Harman Kardon stereo hoparlörler, 5’i birarada Bridge Media Yuvası, 4x USB 2.0, i.LINK (IEEE 1394), TV çıkışı (s-video), Express Card Slot, Kulaklık soketi ile paylaşımlı S/PDIF (optik)
İletişim 56K modem, Ethernet LAN 10/100
Kablosuz İletişim Wireless LAN (802.11a/b/g-Draft-N), Bluetooth 2.1 EDR
İşletim Sistemi Orijinal Windows Vista Home Premium Edition TR/ENG
Özel Fonksiyonlar Entegre VGA web kamera (Yüz tanıma fonksiyonlu) ve mikrofon (VoIP), HD Audio
Batarya Li-Ion pil
Ağırlık(kg) 2.7kg