Merhaba arkadaşlar ben 5 yıl önce aldığım bilgisayarımı 2 yıl aradan sonra tekrar kullanmaya başladım. bu bilgisayardan tek beklentim internette gezinebilmek kışa doğru dizüstü pc alacağım için buna pek masraf yapmak istemiyorum ama nette gezinmek çok zor oluyor. ben bilgisayarımın özelliklerini aşağıya yazıyorum işimi görecek bir sistem için hangi parçayı ne ile değiştirmem gerektiği konusunda bir fikir verirseniz çok sevinirim.
intel celeron cpu 2.40GHZ
256 mb ram
128 mb ati radeon 9200 series ekran kartı
matsonic MS9167C anakart
şikayetci olduğum durum internette gezinirken donması yazı yazarken ekranındaki görüntünün bazen yavaşlaması (ben yazmaya devam ediyorum ekranda bir anda bütün yazdıklarım hızlı hızlı yazılıyor), bazı zamanlar bir kaplumbağa hızında pencere kapatıp açması gibi sinir bozucu eylemler..
En az masrafla internette rahatca gezinebilmek için yardımlarınızı bekliyorum. iyi akşamlar
intel celeron cpu 2.40GHZ
256 mb ram
128 mb ati radeon 9200 series ekran kartı
matsonic MS9167C anakart
şikayetci olduğum durum internette gezinirken donması yazı yazarken ekranındaki görüntünün bazen yavaşlaması (ben yazmaya devam ediyorum ekranda bir anda bütün yazdıklarım hızlı hızlı yazılıyor), bazı zamanlar bir kaplumbağa hızında pencere kapatıp açması gibi sinir bozucu eylemler..
En az masrafla internette rahatca gezinebilmek için yardımlarınızı bekliyorum. iyi akşamlar