Bilgisayarım Üşüyor Yardım Edin

*\ReaLLieS/*

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bilgisayarım çok üşüyor ben bunu nasıl ısıtabilirim yardım edin lütfen.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::blink::blink::lol::lol::lol::lol:
55d671b5ecf4a67eda9421ce7aad4fd5.jpg

Bu arada farkedenler etmiştir.lisans anahtarı uyduramadım aida64 e.upload eden veya yerini bilen varsa bi el atıversin lütfen.

İyi Güzelde Üşüyo Derken Kastın Ne Onu Anlamadım :saskin

Bilgisayarı açar açmaz mı baktın sıcaklıklara :D Bizim makinalar gibi %100 yük altında 5 günlük Render'a bırak sonra bak bakalım sıcaklıklara :D

Bencede Öyle :saskin Normalde Bi Bilgisayarın Böyle Bi Sıcaklıkta Çalışması Garip :p
Ya buzdolabı İçerisinde Çalıştırıyosun yada Program Sıcaklıkları Yanlış Algılıyo
Asus Pc Probe Programındada Vardı Bu Sorun Kafaya Takılacak Bişey Değil Bence

Bilgisayarı açar açmaz mı baktın sıcaklıklara :D Bizim makinalar gibi %100 yük altında 5 günlük Render'a bırak sonra bak bakalım sıcaklıklara :D

:D evet açtıktan bi 15 dk sonra.4-5 saat oyundan sonra 40 derece civarında çalışmaya başlıyor.o kadar zorlamadım hiç 5 gün falan :)

Bencede Öyle :saskin Normalde Bi Bilgisayarın Böyle Bi Sıcaklıkta Çalışması Garip :p
Ya buzdolabı İçerisinde Çalıştırıyosun yada Program Sıcaklıkları Yanlış Algılıyo
Asus Pc Probe Programındada Vardı Bu Sorun Kafaya Takılacak Bişey Değil Bence

yok yanlış algılamıyor ya ilk açıldığında baktım.problem diye değil muhabbet olsun diye açtım zaten konuyu.eyvallah.

Keşke benim pc de üşüse. Daha ne istiyon kardeşim.

Geri