bilgisayarımı satıcam fiyat öğrtenmek istiyorum

envoykıng

New member
Reaction score
0
19 inc samsung 4 ms ekran ati radeon x 1650 512 mb ekran kartı ıntel core duo çift çekirdek creatıve 5.1 hoparlör 4 gb ddr 2 ram dvd rw yenilendi ramlar yenilendi 250 + 80 gb hard disk termal macun yenilendi ve bakımı yapıldı temiz bir bilgisayar fiyat veren olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

Fena gözükmüyor Googleden ikinci el bilgisayarlara bir göz at onlarla bir kıyasla derim.

Ayrıca bence bu da önemli senin bilgisayarının parçalarını veya seninkiyle aynı olan bilgisayarları şu an ki fiyatlarını tek tek (varsa) bir araştır ve ne kadar veriyorlar yani sıfırı ne kadar öğren. Bu senin bilgisayarını satma açısından kendini keşkem araştırsaymışımda öyle satsaymışım derdinden kurtarır...

en fazla taş çatlasın 550-600 eder

yorumlarınız için teşekkür ederim birde zahmet olucak gerçi ben bilgisayar toparlamakta bilgili bir insan değilim ddr3 4 gb 5.1 digital ses çıkışlı 1 gb anakart vs ne tavsiye ederseniz çok teşekkür ederim

hocam pc'ye 650 fiyat biçilirse ver ondan aşağıda bir kuruş verme 650 den fazla ver fakat 650 den aşağıya verme kanımca..

çok teşekkürler bir arkadaşım 900 veriyor satım o zaman herkese teşekkürler...

Geri