Bilgisayarı Yavaş Olanlar..!

Cix MeKan

CHaPKıN
Reaction score
0
Çalıştır komut kısmından "sysedit.exe" yazıyoruz.

Karşımıza çıkan menulerden System.ini penceresini ön plana alıyoruz ve buradaki satırların arasından [386enh] yazan satıra geliyoruz.

Bunun hemen altında boş bir satır yaratarak "Irq14=4096"yazıyoruz ve kaydetip makinamızı restart ediyoruz.

Bundan sonra hardiskinizin daha performanslı çalışacaktır...

Not : Zararı varmı derseniz ben bi zararını görmedim:victory

Arkadaşım ilk önce paylaşım için teşekkürler ama bişeyi merak ettim kaynak olarak bu ayarı nerden bulduğunu açıklayabilir misin? Birde verdiğin ayarın tam olarak açıklaması nedir?

Kolay gelsin..

Arkadaşım ilk önce paylaşım için teşekkürler ama bişeyi merak ettim kaynak olarak bu ayarı nerden bulduğunu açıklayabilir misin? Birde verdiğin ayarın tam olarak açıklaması nedir?

Kolay gelsin..

bi paylaşım sitesinden ,denedim işe yaradığını gördüm paylaşmak istedim ,yaptığınızda hardiskinizin daha performanslı çalıştığını göreceksiniz

arkadaşlar yapmadan çnce bir şey söyleyeyim bu işlem sonuçda birşeylerden kısarak başka şeylere olanak saglıyor peki bu zararlımı onu bilmiyorum ama zaten öyle bir imkan olsa neden koymasınlarki internette dolaşır durur ilk defa gördüm yapmasına yaparızda geri eski haline gelirmi bilmem

"Irq14=4096"

" işaretleri olacakmı yazarken?

Vallaha bi kod yazmayla bilgisayarımın hızlanacağı bana pek mantıklı gelmiyor...

İlerleyen saatlerde anlayan arkadaşlar daha aydınlatıcı bilgi verirse sevinirim....

system.ini benim bos hıc bır sey yok nasıl yapa bılırım.tşk

byle bir bilgi veriliyorsa, teknik sebebi, dayanağı da anlatılmalıdır diye düşünüyorum. ki o zaman bile güvenip yapılmalı mı diye sorarsanız hayır derim.

Geri