Bilgisayarı olanlar dikkat

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0
Microsoft'tan açıklama geldi

Tarihe karışıyor...

Bilişim dünyasının kilometre taşına 'elveda'...

Microsoft’un bilişim dünyasına kazandırdığı kilometre taşlarından biri olan Windows’un yerini, yine Microsoft’un geliştirdiği başka bir program alacak. İnternet merkezli olacak programın ismi ‘Midori’. Microsoft, şu anda yapım aşamasında olan programı ‘modern bilgisayarcılık’ olarak nitelendiriyor. Midori’nın windows gibi her eve gireceği belirtiliyor.

Windows yetkilileri, Midori’nin sanal bir işletim sistemi olacağını ve sadece tek bir bilgisayar üzerinde kullanılmayacağını belirtti. Şirket yekilileri, teknolojide ‘mobil insan’ döneminin hüküm sürmeye başladığını ve yeni işletim sisteminin, yeni çağın gereksinimlerine uygun olarak tasarlandığını belirtti.

Bu işletim sistemi, kullanıcının kendi işletim sistemini, internete bağlı olan her bilgisayarda kullanabileceği anlamına geliyor. Yazılım Uzmanı Darren Brown, sanal sistemin öncelikle birden fazla server yönetiminde kilit nokta olacağını ifade ederek,” Sanal işletim sistemi bilindik problemleri yenmek için yeni yollar açacak” dedi.

Kaynak / Superonline

Microsoft windows vista seven derken şimdide midori çıkıcak anlaşılan ve yep yeni farklı bir işletim sistemi olacak anladığım kadarıyla microsoft çıtayı git gide yükseltiyor.

teşekkürler

ii olur die tahmin ediyorum farklı sistmler görmekte;)

Gerçekten bencede iyi olur windows tabanlı işletim sistemleri artık değişmeli diyorum midorinin modern
bilgisayarcılık olarak nitelendirilmesi yepyeni farklı bir işletim sistemi olacağının anahtarı gibi.
Ayrıca daha windows 7 nin de(resmi sürümünün) çıkmadığını unutmayalım microsoft bu işi biliyor.
Umarım aşırı yüksek sistemlere hitap etmezde windows xp gibi tabana yayılabilir hayırlısı olsun.

yapsınlar inş onada bi legel buluruz ben hep intten kaçak indiriom:):):)

Geri