bilgisayarı nasıl serer yapabilirim

isadogan

New member
Reaction score
0
arkadaşlar benim iş yerindeki bilgisayarım daha önce server olarak kullanılıyordu
şimdi sistemim çöktü.yani bu bilgisayarbvizim veb sitemizin dosya deposu idi siteye gönderilen dosyalar direk olarak bu bilgisayara geliyordu ben tekrar bu işlemin olmasını istiyorum yardımcı olursanız sevinirim:durdurun[email protected]

iis yada apache server işini görür ama neyse msn adresni ekledim ordan devam ederiz

arkadaslar bu sorun hakkında ayrıntılı bilgi variriseniz buradan bende yararlanmak istiyorum şimdiden teşekkür ediyorum

Hocam eksik bişe var dns sunucu.
örn : www.sirketinsitesi.com.tr
ve dosyalarınız arsiv.sirketinsitesi.com.tr de olacak diyorsanız yani sunucudan ip yönlendirmesi yapmadan olacak diyorsanız dns server olmadan olmaz.Onun için de sunucu işletim sistemi modeminize konfigürasyon yapmanız lazım.eğer modem yapılandırılmadıysa istediğin kadar yönlen işe yaramaz.statik ip yönlendirmesinden

kaynak ip | kaynak net maske | hedef ip | hedef net maske | başlangıç portu | bitiş portu
adsl ipsi | 255.255.255.0 | sunucu ipsi (örn:192.168.1.2 ya da 10.0.0.3) | 255.255.255.255 | 80 | 80

ha bunu yaparsın site adını yazarsın dersin ve ekrana modemin arayüzü gelirse işlem ok dir hocam

Geri