Bilgisayarı güvenli moddan açmak

__CgR__

тнє ℓσя∂
Reaction score
0
merhabalar öncelikle bir sorunum var uzun süredir bilgisayarımı güvenli modda açamıyorum önceden pek kullanmazdım ama şu anda ihtiyacım var ve kullanamıyorum
bilgisayarı güvenli modda başlatı seçtiğimde ekran kararıyor ve 2-3 saniye sonra reset atıyor

yardımlarınızı esirgemeyin şimdiden teşekkürler:hhter:hhuzgun:hhuzgun

Başlat-Çalıştır'a msconfig yazıp enterlayınca çıkan sistem konfigürasyon penceresinden BOOT.INI seçeneği altındaki önyükleme seçenekleri içinden güvenli modu seçtikten sonra yeniden başlatmayı dene

kardeş bilgisayarı aç windows yazısı gelmeden önce devamlı F8 bas güvenli moda tıkla açılır

monitör ekranında windows yazısı gelmeden devamlı f8 tuşuna bas windows seçenekleri belirecektir ekranda oradan en üstte bulunan güvenli modu seç entırla o zaman olması lazım eğer olmassa sisteminde virüs felan olabilir tarattır öyle dene..

ben zaten onları yapıyorum kardeşler sorun güvenli modu seçtikten sonra reset atması

Başlat-Çalıştır'a msconfig yazıp enterlayınca çıkan sistem konfigürasyon penceresinden BOOT.INI seçeneği altındaki önyükleme seçenekleri içinden güvenli modu seçtikten sonra yeniden başlatmayı dene

Bu işlemlerden sonra hallour heralde

baktım fakat güvenli mod diye bir secenek göremedim o kısımda

baktım fakat güvenli mod diye bir secenek göremedim o kısımda

303bc04.jpg

Gerçi bu vistanın ki ancak ikinci seçenek (Yalnızca temel aygıtları ve hizmetleri yükle) benzeri bir madde olmalı onu seçeceksin.

tmmdır saol birader yapamadım ama gerek kalmadı şimdilik teşekkürler hepinize

Aslına bakarsan biraz acele cevap vermişim iyiki yapamamışsın sanırım.
Eğer ayarları değiştirseydin sorunun temeli virüs vs vs ise bu sefer pc yi hiç açamayacaktın.
Her açmaya çalıştığında güvenli modda açmaya uğraşıp resetlerdi pc.
Onarmayı denemek veya virüs temizliği gerekiyor o zaman aksaklık düzelebilir :victory

tamam kardeş cok saol ilgilendiğin için
sorun çözülmüştür

konu kapatılabilir

Geri