bilgisay Tema Yukledim Sildim Şimdi ekran gidip gelıyo arkadaşlar masa ustundekı sımg

BuNaLım

Bunalım
Reaction score
0
Siteye Tema Yukledim Sildim Şimdi ekran gidip gelıyo arkadaşlar masa ustundekı sımgeler 20 snyede bir gidip geliyo birşey yapamıyom ne yapmalıyım baska tema yukledım orjınal tema yaptım yıne aynı nasıl duzeltebılırız bunu arkadaslar sistemı geri atmaya çalişıyorm bugununden baska tarıh yok yardımcı olursanız sevınırım....

arkadaşım bunda anlaşılmicak bişi yok temadan kaynaklanıyor,bazı temalar bu gibni arızalar verebiliyor,silersen temanı düzelir

alakaSı yok..2 gün önce aynı sorunu yaşadım..pc'yi açıyorum alttaki çubuk kayboluyo tekrar geliyo sürekli aynı şeyi yapıyodu ve ağırlaşıyodu pc..temayla alakası yok..virüs girmiş dostum..format atmak zorunda kaLdım ßen..Seninde yapacağın şey ßu..

ьLцєXтяємє;3750275' Alıntı:
alakaSı yok..2 gün önce aynı sorunu yaşadım..pc'yi açıyorum alttaki çubuk kayboluyo tekrar geliyo sürekli aynı şeyi yapıyodu ve ağırlaşıyodu pc..temayla alakası yok..virüs girmiş dostum..format atmak zorunda kaLdım ßen..Seninde yapacağın şey ßu..

bencede sorun vırus.. yukledıgın temada virus vardır buyuk ıhtımalle ondan kaynaklanıyodur..

Geri