bilgi yarışması

amasmyrna

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben bir yerden bilgi yarışması dökümanı indirdim.php formatında sanırsam.daha yeni başladığım için pek bilmiyorum:goz: zararı yoksa ismini paylaşıyım web kartalı.gene zararı yoksa dökümanıda paylaşabilirim.fakat bu dosyayı nası siteye kurcam onun için bilgiye ihtiyacım var.modaratör arkadaşlar paylaşım hakkında cvp yazabilirse dosyayı paylaşıyım.sizde bana yardımcı olun:goz:arkadaşlar bu arada ben test amaçlı dreamweaver da çalıştırmak istiyorum.henüz bi sitem yok yani

kendi pc'nde php,asp gibi dosyaları "çalıştırabilmen" için EasyPHP adlı programı indirip,makinana kurup başlatman gerekli öncelikle.kendi pc'nde yani local'de ancak bu şekilde çalıştırabilirsin.. fakat php bilgin yoksa çok zorlanacaksın bilmeni istedim. biraz aşama kaydedip daha net sorular sorarsan cevaplayabiliriz.kolay gelsin.

evet php bilgim hiç yok.daha yeni başladım dreamweaver öğrenmeye.anca html öğrenebildim oda tam sayılmaz.ama php nin bi tür program dili olduğunu düşünüyorum ve daha önce fortrun la program yazmıştım.php yi daha iyi anlayınca tekrar yazarım buraya.tekrardan teşekkür ederim.kolay gelsin herkeze

Geri