bilen varmı

nurullah

New member
Reaction score
0
symantec pCanywhere programı ve sp2 ne demek bulamadım ne işe yararlar acıklıcak bırı varmı ruyalarıma gırdı yaws

Sp2 Service pack 2 yani windows güvenlik duvarı

Office XP Service Pack 2 (SP-2), en yeni Microsoft Office XP güncelleştirmelerini sunar. SP-2 kararlılık ve performans geliştirmelerinin yanı sıra önemli güvenlik yenilikleri içerir. SP-2'de bulunan bazı düzeltmeler daha önce ayrı güncelleştirmeler olarak sunulmuştur. Bu hizmet paketi, tüm bu güncelleştirmeleri birleştirmektedir

Diğer pcANYWHERE..

Uzaktan erişim ve dosya transferinde Lider*
Sizi heryerde verimli kılar. Ofisden çıkmadan önce dizüstü bilgisayarınıza kopyalamayı unuttuğunuz dosyalara erişir. Satış departmanı sunucusundan en son fiyat listesine ulaşmanızı sağlar. Yeni talimatlarınızı iletir. Dizüstü bilgisayarınızla masa üstü bilgisayarınız arasında senkronizasyon sağlar. Tek bir klikle ofis PC niz veya sunucunuz üzerindeki uygulamaları çalıştırır. Her durumda pcAnywhere™, hızlı ve kolay uzaktan erişim ve dosya transferi sağlar.

Bilgilerinize hızlı ve kolay ulaşmanızı sağlar. pcAnywhere, uzaktan erişim oturumunuzu optimize etmek için sayısız olanaklar sunar. Örneğin, her çeşit bağlantı için bağlantı hızının maximize edilmesi ayarlanabilir. Aynı zamanda transfer sırasında dosyaların sadece değişen kısımlarının güncellenmesi sağlanır. Kapsamlı dosya-transfer arayüzü ve yeni aksiyon butonları sayesinde yada sadece sürükle ve bırak yöntemiyle dosya transferi ve lokasyonunu çok daha kolay gerçekleştirir.

Geniş Internet kullanım olanakları sağlar.

pcAnywhere internet ve diğer ağlar üzerinde, standart modemleri ve TCP/IP bağlantısını da içeren birçok bağlantı methodunu destekler. Yahoo!® Pager sayesinde diğer pcAnywhere sistemleri ile anında bağlantı ve görüşme olanağı sunar. pcAnywhere içerdiği CheckPoint™ VPN-1™ özel ağ bağlantı yazılımı ile ofis ağınıza güvenli bir bağlantı sağlar.

BT personeline, uzaktan destek verme ve sunucuları efektif olarak yönetme olanağı verir. Her geçen gün daha çok BT yöneticisi pcAnywhere'i diğer uzaktan kontrol ürünlerine tercih etmektedir. Eğer yardım masasında veya sunucu yönetiminde çalışıyorsanız, pcAnywhere'i kullanıcı problemlerini daha hızlı ve kolay çözmek için kullanabilirsiniz.Gerek uzaktan erişimli veya ağ içindeki kullanıcılara birtek araçdestek vermek gerekse ağ ve kurumsal genişlikteki bilgi sistemlerini heryerden yönetmeye olanak sağlar.Version 9.0 yönetim ve kontrolü merkezileştirmekte, daha büyük bir güvenlik sağlamaktadır.

Bir "Work Virtually Anywhere™ " ürünü. Symantec, uzak mesafelerden ilişki kurmak ve iş yapmak zorunda olan profesyoneller için lider yazılım ürünleri sunmaktadır. Work Virtually Anywhere logolu ürünler size, nerede olursanız olun ofis ortamındaki verimliliğinizi garanti ediyor. Symantec, ofis dışı çalışmayı daha kolay daha güvenli ve daha üretken hale getiriyor.

Edit: Alıntı

dostum çok teşekürler bilgiler çok güzel o zaman sp 2 cd sini kullanayım elimde var nerden geldiyse : )

Geri