Bienvenu’ya Monaco Talip

admiral

New member
Reaction score
0
Fransa Ligi takımlarından Monaco, Kamerunlu futbolcuyu almak için harekete geçti. Monaco Kulübü’nün sarı-lacivertli yönetime tekliflerini ilettikleri, yöneticilerin ise düşünmek için süre istedikleri öğrenildi. Bienvenu’nun durumu önümüzdeki hafta içerisinde netlik kazanacak. Öte yandan Fenerbahçe’nin renklerine bağlamak için uğraş verdiği Lille’in Senegalli yıldızı Sow’un menajerliğini yapan abisi dün İstanbul’a gelerek sarı-lacivertli yöneticilerle masaya oturdu.

Kaynak

cok sevindirici bi haber doğruysa :)

Aynı görüşte değilim sizinle :D
fenerde kalmalı hatta jübilesini bile fenerde yapmalı :D

niye zorunuza gidiyo bu kadar anlamıyom ha baska haberlerdede hep gelip gelip fenerbahceye karsıt goruslu gencler burda yazıp cizip kendilerince egleniyolar hala merak ediyom zamanında bayaa biseyler yaptık galiba sizlerede fenerbahcenin iyiye gitmesinden korkmayın ya ayakta tutuyoz sizi :) :) :)

niye zorunuza gidiyo bu kadar anlamıyom ha baska haberlerdede hep gelip gelip fenerbahceye karsıt goruslu gencler burda yazıp cizip kendilerince egleniyolar hala merak ediyom zamanında bayaa biseyler yaptık galiba sizlerede fenerbahcenin iyiye gitmesinden korkmayın ya ayakta tutuyoz sizi :) :) :)

Az daha saçmala daha iyisini yapabilirsin musti :p

Fenerbahçe kompleks yapmış bu durumda bile Fenere taş atıyorlar. Normal karşılıyorum böyle çalkantılı bir ortamda bile BJK nin üstündeyiz. Merak ediyorum Galatasaray ve Beşiktaş aynı durumla karşılaşmış olsa ne halde olurdu bunlar..

gerçek olum bunlar sen kundaktayken ben fitbol oynuyodum bırakta senden fazla bilelim birazda :)
Kendi gözünden bakınca böle oluyo :001_rolleyes:
Fenerbahçe kompleks yapmış bu durumda bile Fenere taş atıyorlar. Normal karşılıyorum böyle çalkantılı bir ortamda bile BJK nin üstündeyiz. Merak ediyorum Galatasaray ve Beşiktaş aynı durumla karşılaşmış olsa ne halde olurdu bunlar..

Bir türkiyenin nefreti olduğunuz için olabilirmi sence
o kadar takım bize yatsa bizde ikinci olurduk :sleep:

Kendi gözünden bakınca böle oluyo :001_rolleyes:

Bir türkiyenin nefreti olduğunuz için olabilirmi sence
o kadar takım bize yatsa bizde ikinci olurduk :sleep:

Peki bu kadar nefret edilen bir kulübe takımlar niye yatıyor.. bu söylediğinde bir çelişki yok mu.. Madem Beşiktaş çok temiz neden Tayfur Havutçu ve yöneticiniz neden uzun süre tutuklandı...

Peki bu kadar nefret edilen bir kulübe takımlar niye yatıyor.. bu söylediğinde bir çelişki yok mu.. Madem Beşiktaş çok temiz neden Tayfur Havutçu ve yöneticiniz neden uzun süre tutuklandı...

Giren kimse kısa süre kalmadı içeride
Pardon takımlar değil hakemler yatıyo olacaktı o sene başından beri bi kamyon hakem hatası var maçlarınızda nedense

Giren kimse kısa süre kalmadı içeride
Pardon takımlar değil hakemler yatıyo olacaktı o sene başından beri bi kamyon hakem hatası var maçlarınızda nedense

hakem hatası kimde acaba ya sen maç izlemiyon yada ben yanlış görüyom içerden çevirdiğiniz topları herkes gördü bi hakemler görmedi nedense ??

hakem hatası kimde acaba ya sen maç izlemiyon yada ben yanlış görüyom içerden çevirdiğiniz topları herkes gördü bi hakemler görmedi nedense ??

Hepsini takip ediyorum merak etme geçen haftaki pozisyon goldü hakem görmediyse yapabileceğim birşey yok..
En azından sizin gibi inkar etmiyoruz hakem hatalarını

Hepsini takip ediyorum merak etme geçen haftaki pozisyon goldü hakem görmediyse yapabileceğim birşey yok..
En azından sizin gibi inkar etmiyoruz hakem hatalarını

inkar eden biz değiliz zaten futbolcular biz burda kalkpta pozisyonlar hakkında tartışmıyoz ayrıca fenerbahcenin transfer yapması yada futbolcu göndermesi size niye dokunur onu anlamadım hafiften bi korkumu var ne :D nede olsa 3 3 3 deyip 4 yiyosunuz genelde :) :)

Geri