bi yardım lütfen

incamat

New member
Reaction score
0
vista 64 bit ultimate kullanıyorum yeni kurdum
ama açılışta iki tane vista seçeneği çıkıyor ve ben her seferinde seçmek zorunda kalıyorum
biri çalışmıyor biri çalışıyor
bu sorunu nasıl çözerim

BILGISAYARININ HANGISIYLE ACILMASINI istiyorsan söyle
baslat >calistir>msconfig>ok
START da hangi isletim sistemleri oldugunu göreceksin gecerli aktuel olani STANDART mavi zeminli ve birinci üst siradakiy se BURADA ZAMANI DA AYARLAYABILIRSIN BOOT EDERKEN KI SÜRE MESELA 5 SANIYE DIYEBILRISN secdikden sonra OK LEYIP bilgisayarini TAMAMEN KAPATIP TEKRAR AC sonra cevabini BURAYA YAZ .lakin öbürünü silmek istiyorsan acildikdan sonra bilgisayarim>yönet>ok> acilan seceneklerden isletim secimini burada dikkatlice hardisk bölümünde hangi partition harfi almissa ONU sil VEYA FORTMAT LA SECEREK cikabilirsin AKSI TAKDIRDE bilgisayari DVD DEN ACIP dil ve bölge secdikden sonra tamir seceneklerinden komut modu nu sececeksin,ondan sonra siyah zemin deki bu command modunda Format D: veya hangi bölümü silmek istiyorsan o bölümün harfini girip bir dahaki satirda EMIN OLDUGUNA DAIR OK LEYIP KÖKDEN FORMATLAMIS OLACAKSIN icindeki dosyalarini yedege alabilirsin dvdye yazdirabilirsin DIKKAT ISLEM BÖLÜMDEKI HAFIZAYA GÖRE UZUN SÜREBILIR CAY ICEBILIRSIN BU ARADA :) bu yöntemle bilgisayarinda ki tüm en kücük sectörlerde bile eski data lar geri getirilmemek sartiyla silinir,,BAzI PRO LAR YINEDE GERI GETIRDIKLERINI idda etselerde % 100 GERI GETIREMEZLER simdilik BU KAdar iyi forumlar

Geri