bi sorunum var yardım ederseniz sevinirim

baia

New member
Reaction score
0
aidata marka m3swmodeli lap top um var kablosuz ağa bağlandığımda internete giriyor kablolu ağa bağlandığımda internete girmiyor ağ bağdaştırıcıdan olabilirmi öyleyse ne yapmam gerekir sürücüyü yeniden yükledim ama aynı devam ediyor formatta atım olmadı

şimdilik iki seçenek sunabilirim..

Birincisi; aygıt yöneticisinde driver düzgün olarak yüklenmiş görünüyormu? kontrol et.

İkincisi; eğer driverda sorun yoksa otomatik ip ile değil, modemin ip aralığındaki bir ip ile bağlanmayı dene.

Baia kardeş sen sırf sorunlar yaşayarak hayatta kalıyorsun galiba. (Şaka amaçlı yanlış anlama) :D

:)))))

Baia kardeş sen sırf sorunlar yaşayarak hayatta kalıyorsun galiba. (Şaka amaçlı yanlış anlama) :D

aslında öğrenmek amaçlı yazıyorum eski bi lap top um var onunla uğraşıyorum deneme tahtasına döndü:) ama 5 yıldır işimi görüyor

Selam kardesim birisini kullanmalisin ya kablolu yada kablosuz 2si ayni anda baglanmaz bence...

Sürücü güncelleme işini görmediyse, güncellemeyi vista yada modifiye işletim sistemi kullanıyorsan yönetici yada farklı çalıştır ile kurmayı dene...

Ve güvenlik duvarından ethernet sürücü uygulamasının engellenmediğini kontrol et..

Son olarak birini devre dışı bırakmadan diğeri bağlanamaz...

Geri