bi sorum var

barmentahsin

New member
Reaction score
0
birisinin yazdıkalrını görmek şifrelerini öğrenebilmek için onun bilgisayarına trojan falan göndermenin dışında bi yol yokmu yani genelde resime ekliyorum ama ya açtığı halde mail gelmiyo bunun nedenini bilmiyorum ya karşı tarafın zip yada rar programı olmuyo ve anti virüsler hemen buluyo yakalanıyorum yada bilen birisi olunca neden normal gönderrmiyosun zipli gönderiyosun falan diyo şüpheleniyo yani kısacası başka bir yol varmı?
(sorularım aptalca geldiyse kusura bakmayın yeni yeni öğreniyorum:)

baska yol olarak adamın yazdıklarını gormek için anca boyle yaparsın keylogger ile yada sabit baslık altından undetected indir gizle server ını ok mu ;)

Guzel Kardeshim Sohbeti Rar Ve Zip In Uzerinede Yiktin,.. Rar Olmaya Bilir Amma Standart, Windows Zip I, Destekliyor,. Adam Senin Gonderdiyin Dosyalari, Achiyorsa Bence Sen 100% Ishini Gore Bilirsin,..

1:xp rar dosyalarını kendisi acar harici bir programa ihtiyac duymaz
2:server bildiri ayarlarını tam yapamıyor olabilirsin bunun icin kullandıgın programla ilgili dökümanlara bakabilirsin
3:gönderdigin kisi iyi güncellenmis bir anti kullanıyorsa isin zor
4:yöntemlerin neredeyse tümü hackhell forumlarında yazıyor.cogu güncellenmis trojenler mevcut
5:prorat v2.0 S.E. full sürümünü kullan ama onunda garantisi yok...
keyloger lara cokta güvenme sp-2 cogunu engelliyor...

not hic trojenle mesken aga veya lan a baglanamazsın bunların icinde nekadar baglanıyor deselerde prorat da dahil...

benim bildiğim kadarıyla msn açıklarından smile lere göz kırpmalarına yükleniomuş ama ben acemiyim duyduklarımı söylüyorum kusurluysam özür dilerim

vayyy:durdurun smile lere yüklenmesi güzel fikir ama zaten msn de trojan yüklü bi resmi rarlamadan gönderemiyon ki.Smile yükleyecen sonra da msn o smile bile göndermiycek:eek:

mesela msn plus da ses kütüphanesinde herhangi bir ses etiketine trojan ekleyebilsek, aslında trojanı eklemesine ekleyebiliyoruz da bu sefer de plus dosya uzantısı değiştiği için tanımıyo :D nasıl olcak bu yawww

Aslını isterseniz bir den cok yol var bir pc ye sizabilmek ve kurbanin pc sindeki bilgileri ogrene bilmek icin trojanlar ve keyloggerlar artık en kolaylari haline geldi neresi kolay demeyin sadece yedirmesi hayal gücümüze kalmis undetected olayınada fazla guvenmiyorum acıkcasi diger yollar ip yi ögrenmeyle basliyoo 1. yol ip scan programlariyla kubanin acık olan portlarini buluyosunuz ama pek ise yaramiyo cunnku genellikle kapalıdır acık olanlar yok mu var tabikide ( üst komsum gibi :goz: ) ama gereksız insanlari hackleyerek nereye kadar :D diger yolsa birazdaha kesindir ama yine portları acık yakalama ile alakalı ms-dos tabanda Telnet kullanarak yapıla bilir bilgisayarlarin kendi aralarında kullandıgı bir iletisim yontemide diyebiliriz ama bunun ici biraz advance olmamiz gerekiyoo codelar fln var isin icinde sitede varmi bılmıyorum daha denk gelmedim ama bunlar hakkında arastirma yaparsaniz bilgi edinebilirsiniz ....

Dostum önce eline sağlam bi program all.Ardamax keylogger gibbi
Sora Masaüstü sağ alllta ikonu olşacaktır ona sağ tıkla remote instalrition de serverini olştur Gmaili kullanmanı önerrim!!

Bİde elinde sağlam bi undetect olacak

pc yi yeni ögreniyosun maşşallah hemende birilerinin pc sine dalmayı ögrenmeye başlamışsın
kusura bakma ama sizin gibiler yüzünden pc kullanma işi çok pis olmaya başladı inşallah senin ve senin gibi düşünenlerin pc leri yanar...:))

Geri