Bi Nebze'de Olsa Emek Hırsızlıgının Önüne Geçilebilir..!!

benimde dediği o zaten..

Tşk butonuna tıkladıktan sonra download linki gözüksün..

Zor bir iş değil..

Hell in dediğine göre Bir eklenti mi ne kuracan o kadar :)

Yabancı bir sitede Gördüm..

Ör:

p_1184670370.JPG

Bunun gibi birşey çıkıyor..

gerek yok boyle şeylere internet özgürlüktür
sömüren hh nin reklamını yapıyo işte ne guzel.. ztn bu yuzden de şifreleri hackhell yapmıyomuyuz?

Ya kardeşim sen burada paylaşıyosan o adamda bu siteden alıp başka yerde paylaşsın amaç zaten paylaşmak değil mi???Eğer linkin senin upload ettiğini görmelerini istiyosan Linkinin sonuna by.... gibi yazarsın senin linkin olduğun belli olur.

1sc0rp!tX' Alıntı:
benimde dediği o zaten..

Tşk butonuna tıkladıktan sonra download linki gözüksün..

Zor bir iş değil..

Hell in dediğine göre Bir eklenti mi ne kuracan o kadar :)

Yabancı bir sitede Gördüm..

Ör:

p_1184670370.JPG

Bunun gibi birşey çıkıyor..

Bu güzel fikirmiş ama....
Bazı sitelerde cevap yazınca oluyo çok gıcık oluyorum ama teşekkür butonu olayı güzelmiş

Gerek Yok ßence çaLan çaLsin =) yeterince çaLdıkLarı için HackheLL'i Bu kadar büyüttüLer Her Yerde rekLamımız var =)

Teknik açıdan mümkün olursa eewt ama zaten bu sömürgeciliği yapan heryerde
yapıo öle olmazssa kopyalıyo resime de sağ tıklıyo özellikler dio link alınıyo

Aklıma Garip Bir Fikir Geldi Kahkaha Atıcaksınız :D Konuyu Acan Kişi Yazıyı Mesaj Bölümüne Yazsa Sonra Print Screen İle Görüntü Yakalayıp Buraya Koyarsa Alıntı Yapıcak Olan Ya Tüm Konuyu Kendi Yazmalı Yada Resmi Yürütmeli Resmi Alamaması İçinde Bir Yol Siz Bulun Artık... :)

engellenemeyen bir şeye karşı en güzel çözüm kendi yararına çevirmeye bakmaktır.upload edilen dosyanın adına www.hackhell.com yazılabilir.hatta bence daha iyisi install creator tarzı bir programla sıkıştırıp açıklama kısmına koca koca istediğinizi yazmak.daha etkili bir reklam da yapılamaz kanımca...

Reklamın her yolu mübahtır!!!

KaRma' Alıntı:
Gerek Yok ßence çaLan çaLsin =) yeterince çaLdıkLarı için HackheLL'i Bu kadar büyüttüLer Her Yerde rekLamımız var =)

En geçerli cvp bu bence de tamam sömürgeciler illaki hoş değil ama gerçekten en etkili reklam yolu aynı zamanda.

Geri